PR CUAET
-
про біженство є окрема гілка. чогось всі так про те грамотно балакають, але податися не ризикують, по відомим причинам) тут ми віримо що гуманітарка - панацея)
-
вы можете написать письмо-приглашение.
-
Ні можна мати два паспорти, не важливо коли закінчується другий Але для біженста думаю, якщо маєте два то два і здати треба
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хтось робив довідку про несудимість з Вʼєтнаму?
-
Подскажите оно стандартное или в произвольной форме?
-
Можно 2 людини в 1 амоймент
-
t.me/prcuaet/143330/154474
-
Будет обидно когда ей по вашему совету скипнут номинацию В invitation letter просто так же написали
-
Я оперую цифрами з доступних мені джерел і так як я подавався 25 березня чітко пам'ятаю статистику, яку я зустрічав на кінець лютого - 2800 заяв, ну а на кінець різні бачив показники як 18 так і 30 тис. Цифри говорять самі за себе навіть якщо беремо 3 тис за перші пів року проти 18 тис всього
-
Як раз таки має важливість, бо треба бути eligible під програму, в яку запросили.
-
На розсуд посадовця
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
До чого тут обхід системи? Коли офіційно написано, що можна спочатку сплатити одне, а потім по дозапиту сплатити іншу частину 🤦🏻♀️
-
User Костя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дак это понятно что требования соблюдены должны быть,языковые в том числе,я же написал если по АОС проходит язык, значит пригласят,если по AEE не проходит его язык, значит по АЕЕ не пригласят. В EOI 7clb вообще не указывается,6+ макс
-
Еще не вечер
-
Подскажите, пожалуйста, как поменять адрес в Приват24?
-
Фото приносити тільки дітям? Дорослим на місці роблять? Едмонтон.
-
Можна. Другий платіж буде з отриманням АОР (десь 4-5 місяців наразі).
-
Тоді не вводьте в оману людей спочатку. Офіційно так можна робити. Людина сама розбереться як їй подаватись, у кожного різні ситуації. До чого тут що програми закриваються, коли у людини вже є номінація і подається на федеральний етап?
12 Jan 2024, 17:45
359590/439179
5 minutes ago