PR CUAET
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 4000 участників! За 3.5 місяці! Але і є куда рости з урахуванням скільки приїхало по CUAET і скільки ще приїде)). 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка все перевіряйте самі, також рекомендую звертайтесь до міграційних экспертів за консультацією (до речі на цьому каналі іх уже 9). Для тих хто незнає - звук повідомлень можна відключити не тільки на весь чат, а і окремо на непотрібні для вас вкладки.
-
Я знаю,що за них не платять. Я кажу,що вони безкоштовні. А у нас або чекати на курси франц. за які нам платять стипендію,або вчити самим і платити викладачу🙈
-
Цены одинаковые получаются
-
Я взагалі не розумію як можна по діагоналі прочитати 5 та 6 завдання і щось зрозуміти. Я такі слова тільки в ChatGPT бачу, коли він генерує мені відповіді. Прочитавши все прикладаєшь ні аби яких зусиль, щоб вловити де вони ту відповідь під синонімами сховали. Під час листненіг я просто слухаю і пишу для кращого розуміння, щоб краще запам'ятати моменти. А під час завдання із відео вигадав спосіб - рисую трикутник - схему. Бо там завжди три людини, в кожному куту співрозмовник, і головну тему записую в центрі. В кожній вершині додаю слова по ходу розмови, що пропонує людина, яку проблему має відносно центральної теми, та далаю + чи - із словом в інши кути, бо інши дві звичайно або підтримують, або ні, та дають поради та діляться досвідом відносно центральної ідеї. Або проблеми. Запис такої схеми допомагає більш свідомо і чітко запам'ятовувати що відбувається, додає схему в процесс, візуалізацію та provides better brain engagement)
-
Оо в мене після такого методу читання впало на 2 бали :)
-
www.quebec.ca/immigration/travailler-quebec/travailleurs-qualifies/intelligence-artificielle
-
Есть возможность - сори
-
Но на федеральном уровне есть вариант засчитать self-employed как employed. Это вам индивидуально нужно консультироваться
-
Только через бизнес бизнес иммиграцию
-
Де можна почитати про це не підкажете?
-
Если ваша зп и офер подойдет - bienvenue)) Там требования к зп
-
Тоже хороший вариант
-
Посмотрите здесь вкладку на канале - пр для франкофонов
-
Возьмите в Квебеке язык и подайтесь на ПМж по Онтарио как франкофон, эта программа проходит по минимальным баллам
-
Я впевнена,що англ.здам,бо я перекладач за освітою. З англ проблем немає ніяких,а от франц🫣І який мене дьоргнув сюди їхати.. Але маємо,що маємо. Це найкрасивіша провінція і відчуваємо себе тут, як вдома,тому будемо вчити франц.. А як ні,то Атлантичні провінції ніхто не відміняв
-
Дякую за відповідь