PR CUAET
-
Мани ордер можно зробити на пошті але призначення саме консульство, бо я вказала посольство і в мене його не прийняли, я оплачувала на місці з дебетовою картою. Анулювати мані ордер можна, але пошта повертає тільки кешем, я це зробити не змогла поки тому що через страйк в них тупо його немає.
-
Супер.Мого чоловіка сьогодні прийняли по моєму слоту.Але в нього є на пізнішу дату слот.Дякую дівчині котра мені підказала тут у чаті💐
-
Маю гарні новини 🌷 Чоловік мав сьогодні слот який не зміг підтвердити через глюкі в системі Його прийняли☺️ Торонто ( можливо просто удача 🍀) Ніхто не прийшов на його годину! Тобто слот був заброньований, не підтверджений але і не анульований! В кого така сама ситуація бажаю вам великої удачі 🤞🍀
-
Доброго дня усім! Скажіть будь ласка, якщо по трек номеру DHL, паспорт сьогодні прибув у пункт DHL Онтаріо сервіс ерія, це ще не означає, що він у Консульстві Торонто, правильно я розумію?
-
яка локація!?
-
Цікаво, а було таке що когось вибрали по АOS (без профілю в ЕЕ), а потім запропонували відкрити профіль в ЕЕ і пройти по АЕЕ? Може дурню пишу, вибачте.😆 Але стало цікаво, чи можуть запропонувати створити профіль в ЕЕ тому, у кого його немає щоб дати можливість пройти по іншій програмі, скажімо по АЕЕ?
-
Всім привіт. Ми тут намагаємося запросити листи підтримки від школи дітей, старша дитина має аутизм і в принципі це основна причина еміграції. Але в школі мені відповіли таке ""The only information we ever provide from the office is confirmation of enrollment with dates, grades, parents names and home address." Може є якісь поради, як в них запросити потрібну інформацію?
-
Чи є функція наголосити та або повідомити про своє місцезнаходження