PR CUAET
-
Всім привіт. Ми тут намагаємося запросити листи підтримки від школи дітей, старша дитина має аутизм і в принципі це основна причина еміграції. Але в школі мені відповіли таке ""The only information we ever provide from the office is confirmation of enrollment with dates, grades, parents names and home address." Може є якісь поради, як в них запросити потрібну інформацію?
-
Чи є функція наголосити та або повідомити про своє місцезнаходження
-
Вибачте але чи є спосіб як можна виправити адресу
-
Доброго дня, допомодіть будь ласка розібратися. Отримав номінацію від Альберти (Tech Pathway.) На сайті IRCC далі є два шляхи: 1 Express Entry, 2. Non-Express Entry Process. Як зрозуміти який процес мій, бо і там і там умови для подачі однакові тільки от ЕЕ потребує окрім номінаціі ще підпадати під одну із программ ЕЕ. Коротше кажучи я і тули і туді еліджебл вихожить. Але куди подаватись? Дякую
-
Дякую 🙏
-
Як я зрозуміла, лист підтримки то на розсуд адміністрації школи. В старшого вчитель написав листа, а молодшого ось як вам. Так і подавала. Докладала ще останні оцінки
-
Тобто мені потрібно зараз просто чекати запрошення від федералів?
-
Так тут і немає ніякого лікування. В моїх теж аутизм, жодної реабілітації. Додавала підтверджені діагнози від лікаря. А адвокат вже й розписувала для чого нам пр
-
Вітаю!) між порталами переїхали, тому на Портал 2 вже вказала нову адресу, чи потрібно ще окремо написати форму в IRCC щоб повідомити про зміну адреси?