PR CUAET
-
Я знаю,що за них не платять. Я кажу,що вони безкоштовні. А у нас або чекати на курси франц. за які нам платять стипендію,або вчити самим і платити викладачу🙈
-
Цены одинаковые получаются
-
Я взагалі не розумію як можна по діагоналі прочитати 5 та 6 завдання і щось зрозуміти. Я такі слова тільки в ChatGPT бачу, коли він генерує мені відповіді. Прочитавши все прикладаєшь ні аби яких зусиль, щоб вловити де вони ту відповідь під синонімами сховали. Під час листненіг я просто слухаю і пишу для кращого розуміння, щоб краще запам'ятати моменти. А під час завдання із відео вигадав спосіб - рисую трикутник - схему. Бо там завжди три людини, в кожному куту співрозмовник, і головну тему записую в центрі. В кожній вершині додаю слова по ходу розмови, що пропонує людина, яку проблему має відносно центральної теми, та далаю + чи - із словом в інши кути, бо інши дві звичайно або підтримують, або ні, та дають поради та діляться досвідом відносно центральної ідеї. Або проблеми. Запис такої схеми допомагає більш свідомо і чітко запам'ятовувати що відбувається, додає схему в процесс, візуалізацію та provides better brain engagement)
-
Оо в мене після такого методу читання впало на 2 бали :)
-
www.quebec.ca/immigration/travailler-quebec/travailleurs-qualifies/intelligence-artificielle
-
Есть возможность - сори
-
Но на федеральном уровне есть вариант засчитать self-employed как employed. Это вам индивидуально нужно консультироваться
-
Только через бизнес бизнес иммиграцию
-
Де можна почитати про це не підкажете?
-
Если ваша зп и офер подойдет - bienvenue)) Там требования к зп
-
Тоже хороший вариант
-
Посмотрите здесь вкладку на канале - пр для франкофонов
-
Возьмите в Квебеке язык и подайтесь на ПМж по Онтарио как франкофон, эта программа проходит по минимальным баллам
-
Я впевнена,що англ.здам,бо я перекладач за освітою. З англ проблем немає ніяких,а от франц🫣І який мене дьоргнув сюди їхати.. Але маємо,що маємо. Це найкрасивіша провінція і відчуваємо себе тут, як вдома,тому будемо вчити франц.. А як ні,то Атлантичні провінції ніхто не відміняв
-
Дякую за відповідь
-
Або вплав)))
-
Никакого языка не нужно на гуманитарку, НО важно показать, что пытаетесь учить. Несколько слов по гуманитарке: это самые сложные файлы. Если специалист нацелен на положительный исход - это 2-3 месяца на подготовку пакета, примерно 700-1000 страниц всего обьема файла (с доками и отчетами). Цена за гуманитарку у хороших специалистов варьируется от стартовых 6000$ до 12000$. В зависимости от сложности. Секрет - грамотный специалист сможет высосать файл с высоким процентом одобрения. Главное подать правильно с юридической точки зрения. Там и прикладываются судебные кейсы как преценденты и примеры. Минус - если у вас есть пмж или гражданство другой страны - ооочень тяжело будет это обыгрывать. Легкие файлы на гуманитарку - это люди с тяжелыми заболеваниями, больные дети, инвалиды, пожилые с канадскими родственниками. Остальные зависит от виртуозности специалиста, потому они такие дорогие и тяжелые.
-
В мене чоловік працює теж поза межами ВМ, мабудь він і буде завником😅