PR CUAET
-
Так, або просити вчительку надати лист у приватному порядку, без бланку і без візування у керівництва.
-
Не сколько заранее лучше быть в консульстве ?
-
Нам спочатку теж дали лише зі шкільною сухою інфою, я написала на мецл вчительці дитини( класній) і детально все поСнила, що ми подаємся по гуманітарній , що ми збираємо листи підтримки для дитини, що кейс базується на діагнозі дитини, ( аутизм) тому нам дуже необхідна її підтримка в цей час, і розписаоа що саме може містити такий лист підтримки, щоб вона надала характеристику дитини як її вчитель. Вона надала саме такий як потрібно, характеристика на дитину , її прогрес в школі, і як вона влилася в колектив.
-
Якщо в школі така полісі, ви її не переборете. Дочтатньо буде і звичайного letter of enrollment. Додатково, як варіант, можна попросити листи підтримки від однокласників чи/та їхніх батьків.
-
Коли я дзвонила до них і повідомила, що в трекері після порталу 2 неправильна адреса, то вони сказали, що те, що в порталі 2 вказали має значення для офіцера, не обовʼязково нікуди ще повідомляти
-
Так нам саме просто лист на мейл вчителька прислала, її характеристика і опис адаптованості дитини в школі в класі. Пле спершу був саме сухий лист з пропущеними і відвіданими днями і факт що вона навчається. Я думаю в школі не до кінця розуміють нас коли ми просимо ці листи, треба детально пояснювати ситуацію