PR CUAET
-
Сходіть на пошту чи в банк і зробіть money order. Для Оттави треба заплатити на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada". Розмір платежу 53 долари на дитину, для дорослого 172 долари
-
А якщо ID- картка там же на двох мовах, то потрібно перекладати?
-
Просто при скані може якість гірше бути і не підійде фото
-
Зрозуміло. І справді тоді одразу цифрове має більше сенсу
-
У мене тільки запис в чергу очікування показує …
-
Для порталу 2 не потрібно докази. Тільки фото завантажити для картки.
-
Цих кілька днів збій у системі. Кнопку запису в електронну чергу пропонує одразу
-
Дякую. А як вони для діджітал версії мають надавати докази як-то дату, ім'я, рік народження? Бо на фізичному було із зворотньої сторони написано
-
В 2019-20 роках отримуючи пр через провінційну програму онтаріо, ми чекали два роки. І також нічого від них не чули десь півтора року. Якщо і тут буде два роки, то я буду тільки рада😊 Це нормальні темпи розгляду пр, особливо якщо не експрес єнтрі.
-
Доброго дня! Дітям неповнолітнім з visitor record теж треба подати на подовження до 31 березня 2025 ? Чи подовження до цієї дати стосується батьків? Бо visitor record наших дітей дійсний ще до червня 2026. Можливо буде подовжити їх пізніше?
-
Нам щойно прийшов на пошту інвайт по останній вибірці
-
Дякую!))
-
тоді тільки чекати. енік сам передасть інформацію до ВЕС і вони зроблять репорт)
-
Так, диплом зразу на двох мовах
-
А ви ж дипломи надали в енік вже з перекладами? правильно?
-
Це вона і є
-
Тобто видалити запис і створити знову? Дякую
-
Я був у ній ще з минулої зими. Але так як система оновилася в листопаді, став знову. І вам рекомендував би. Зараз хочаб іноді пишуть що отримують відповіді
-
Так я в тій черзі вже півроку 🤦♀️😂
-
після 31 березня на усе можна подати, але на загальних умовах
12 Jan 2024, 17:45
359830/430192
3 minutes ago