PR CUAET
-
Я выслала имейл им и получила накладную через 15 дней Торонто Это было месяц назад
-
привіт, яка страхова компанія (авто) враховує український досвід водіння? раніше таке робили в ThePersonal
-
Всем привет! А если у меня нет профиля в ЕЕ, то могут выбрать и предложить АЕЕ, а не АОS (которую я указала когда регистрировалась в EOI)?
-
Я отримала на свій імейл для сина, а заповнював батько. Прийшло мені підтвердження на заявку, а батькові запит на додаткові документи, зокрема на форму від матері IMM 5604
-
багато хто просто прикладає довідки про несудимість з Дії В мене депендант не зможе отримати довідку в конкульстві, то взагалі виходить, що Дія - єдиний вихід
-
Эх, надо значить создавать! Спасибо за ответ!
-
Всем привет! Скажите пожалуйста по Tech Pathway обязательно иметь опыт работы до Канады? А то я работала 10 лет назад. И вроде по сроку годности не проходит. Может предыдущий опыт работы только баллы добавляет или всё же обязателен?
-
Да ! teer 2
-
Вітаю, створюю профіль EE, дійшла до Work history. В мене джоб офер канадський з Вересня цього року, тобто працюю тільки 3 місяці. Питання чи треба вказувати це в профайлі. NOC такий самий в Канаді як був ще в Україні. Досвід в України 4 роки… шось я заплуталась
-
Та ось начитався що можуть запросити обновити. В мене ще і з моїм способом життя купа справок потрібно бо жив в багатьох країнах до Канади. Ви будете подавати довідки з дії? Також не зрозуміло чи краще зразу замовити з України чи з дії класти, бо кожен дозапит збільшує строки отримання пр