PR CUAET
-
Да ! teer 2
-
Вітаю, створюю профіль EE, дійшла до Work history. В мене джоб офер канадський з Вересня цього року, тобто працюю тільки 3 місяці. Питання чи треба вказувати це в профайлі. NOC такий самий в Канаді як був ще в Україні. Досвід в України 4 роки… шось я заплуталась
-
Та ось начитався що можуть запросити обновити. В мене ще і з моїм способом життя купа справок потрібно бо жив в багатьох країнах до Канади. Ви будете подавати довідки з дії? Також не зрозуміло чи краще зразу замовити з України чи з дії класти, бо кожен дозапит збільшує строки отримання пр
-
Доброго дня.Мені цікаво чи є серед тих хто на якомусь етапі отримував соціальну допомогу для українців і отримав ПР по гуманітарній програмі. Адже, по приїзду мабуть ніхто не мав інформації, що ця соціальна допомога автоматично не дає шансів на ПР по гуманітарній програмі???Як Ви думаєте і як є насправді?
-
ні, але ось опис у оффері: Creating training data sets Annotating data Analyzing and improving the grammar and syntax Collaborating closely with cross functional team, including data scientists and researchers Contributing to evolving specifications for AI training Achieve target KPI's, including daily job count, average handle time per job and production hours
-
яка страхова враховує український досвід водіння?
-
Опишіть детальніше, на data scientist не тягне?
-
Консульство отправило информацию ДЧЛ, а они уже мне отправили накладную
-
Вітаю, під який НОК можна закваліфікувати тренера штучного інтелекту, (пов"язано з мовами і перекладом) і чи підійде це для ЕЕ?
-
у нас теж немає військового квитка, тільки приписне з Донецька
-
Last port and date of entry
-
Уточніть що за помилка?
-
Питання тільки в ціні, 100 доларів знайшов послугу таку. З дії безкоштовно, але її ж перекладати ще потрібно бо вона державною
-
а як отримати довідку з України, якщо немає Резерв+?
-
Звісно треба, закордонний вказуєте тільки ті 3 роки, за які зможете листи референс взяти.