PR CUAET
-
Зате для Вас це буде як хороша практика😉
-
про це наголошували і наші чітити люблять) в мене дружина вже пройшла курси і каже, що працівниця сколера кащала, що має папір де написано про трьох людей і велфер в них, а вони сидять і кажуть що нема)
-
На работі тільки франсе. І це дуже складно, але всі дуже ввічилсиві і нормально ставляться до того що ти намагаєшься
-
🫣Це печально тоді..
-
тримайтесь
-
те саме)
-
Дуже складно.
-
факт що змісять повернути і ще попадає в список немилих громадян, що чітять, а то в плані пр може трохи складно бути
-
вибачаюсь за помилки на работі нема на клаві української раскладки
-
прогрес є?)
-
В мене знайома отримувала і те і те. Це було на початку CUAET. Може потім змусять повернути гроші звичайно,але не факт
-
Не мав на мета когось чипати, просто сам так рахував коли пійшов на курси з дружиною
-
короче, вчимо франсе
-
НІ можна чи курси чи допомогу )))
-
Ну ще вони сюда приїджають вде с ПР і курси це отримання громадянства без екзамену ))))
-
не думаю, що фразою про просту математику хотіли мене задіти) але доцільність цього всього. хоча все може бути. враховуючи кількість відвертих паразитів тут, то можу визнати що може бути
-
Ну я так розумію вони отримують стипендію,виплату по безробіттю і деякі ходять "на чорну" на підробіток
-
цікаво, то ж можна на виплатах сидіти, вони ж для того пруться)
-
Вклфер - це до 1500 на родину, а курси якщо піти всією родиною то це 820 + 100 на проїзд на місяц. Це просто математика
-
Так,я знаю. В англомовних провінціях курси безкоштовні,просто без стипендії. Я б згодна була хоча б так ходити
12 Jan 2024, 17:45
36004/466266
2 minutes ago