PR CUAET
-
Хто вам допоміг з криптою, якщо можна? Цікавить чи можна все зробити без поїздки. Тобто продати по дорученню, а далі- хто може допомогти з криптою?.. чи все треба самому?
-
Это еще зависит от вашей медицинской истории и наследственности. В целом звучит неплохо.
-
Щоб продати: рієлтор або доручення на родича (мій варіант). Вивезти: їхати самому і перевозити через кордон з договором (почитайте процедуру), можна по 9999 євро з кількома родичами до Польщі, далі зібрали і полетіли і третій варіант - крипта (це теж мій варіант, не втратила нічого, навіть маленький плюс вийшов).
-
Когда показывает все слоты доступными перезаходите в систему
-
Доброго дня. Поділюся також нашим досвідом отримання візи. Насамперед хочу подякувати адміністратору за допомогу. У вересні я розповідала довгу історію моєї дочки, яка в аеропорту у Варшаві втратила сумку з документами. В тому числі закордонний паспорт з діючою канадською візою. На нову візу подавалися з Польщі, біометрія там же. З часу заявки до запиту паспорта пройшло 17 днів. Візу вклеїли в Польщі за 3 дні. Дякую групі за допомогу!!!
-
Але номер аплікації повинен починатися на літеру?
-
Рівно опівночі за українським часом.
-
Таке саме
-
Знакомые нужные в Киеве или в том городе, где есть крипто обменник. И в канаде проверенный человек, который примет эти средства и вам переведёт.
-
Підкажіть в якій частині дня вони зʼявляються? Чи це не має значення
-
Це дуже дивний лист, бо номер аплікації починається Е1234567
-
Будь ласка.
-
Вы иммиграционный специалист?
-
доброго времени суток! зарегистрировался на платформе больше месяца, прошёл все регистрации, выбрал удобное время для уроков (вечера и выходные). но так и не получил ответа. нужно выбрать другое удобное время?
-
Так номер апликации и должен начинаться на букву Е
-
Может там найдет пространство для самовыражения и слушателей его точки зрения
-
А это уже не ко мне.
-
Рекомендую блог завести Или ютуб канал
-
Реалист.
-
Аа, зрозуміло, дякую за пояснення.