Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t264710581T Offline
    t264710581T Offline
    Тим Анна
    wrote on last edited by
    Хто? Де? Були історії коли люди мали паспорти з візами куает і губили їх, то їм в дублюванні відмовляли, а ті хто хотів переклеяти в свіжовиготовлений відмовляли і казали "хочете в новий паспорт замовляйте нову візу(наліпку) бо в кожної індивідуальний номер" це якщо дуже коротко. До прикладу це якщо купити нову машину, а їздити по техпаспорту і номерам старої - данні будуть відрізнятися і в решті решт крайній власник. Тільки на авто покатаєтесь може до першої поліції, а з переклеяною візою самі думаю здогадаєтесь можливі варіанти розвитку подій
    1 Reply Last reply
    0
  • t264710581T Offline
    t264710581T Offline
    Тим Анна
    wrote on last edited by
    Як я робила #фото розмір 4×6 інча або він же 10×15см (дитині до 12р) !треба білий фон без вкраплень! Тому: 1) зробили фото на документи в Стамплес(маленьке фото не друкували зробили діджитал варіант і впарили свою флешку на 16гб за 8кад) 2) роздрукували в апараті фото в розмірі 4×6(10×15) за додаткові 0.39кад В ітозі фото з флешкою і роздруківкою стало в 33кад. Але з переваг є фото на флешці. Оригінал фото в консульстві забрали
    1 Reply Last reply
    0
  • t381459524T Offline
    t381459524T Offline
    Екатерина Людникова
    wrote on last edited by
    Не можна.Видаліть запитання.Тут це заборонено.Забанять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Misha
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чи можна в едмонтоні у консульстві продовжити дітям дію паспорт, чи потрібно ловити слот.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марічка
    wrote on last edited by
    Тоді не підкажу нічого, я так далеко не заходила, залишається чекати, напевно :) мені минулого року згадали паспорт ще на бланку союзу, на початку 90х інакших не було, маю при нагоді зайти в управління і вирішити питання його анулювання в системі
    1 Reply Last reply
    0
  • t422013539T Offline
    t422013539T Offline
    kkkkkkk
    wrote on last edited by
    у мене теж
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Извиняюсь что не ответил раньше. Был за рулем Как это я вижу: Паспорт аннулирован может быть по следующим причинам Данные стали не актуальными (смена фамилии имени - нужно принести старый) Паспорт сильно поврежден ( нужно принести) Паспорт утерян ( нужно принести информацию о том что вы подавали запрос в полицию) Срок действия окончен ( нужно принести) Не знаю какой у вас вариант, но в любом случае если вы его ранее не сдали, то вариант только через полицию. Вам нужно обратится. В полицию про утерю, получить номер. И оплатить усугу отправки рапорта в посольство. Перед этим таки рекомендую позвонить в посольство и уточнить предвариттельно в чем причина. Если причина таки в этом то в свободной форме, письмо про признание недействительным в связи с утратой. ( данные паспорта, данные обращегния в полицию) и на почту в Посольство, ну и далее ждать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Продовжити можна не швидше ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії паспорта в живій черзі, слот для цього не потрібно ловити. Графік дивіться на сайті того консульства, в яке плануєте їхати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t530524649T Offline
    t530524649T Offline
    Yulia Caramel
    wrote on last edited by
    Іпн це індетифікаційний? Якщо так то він має бути вписаний у свідоцтво про народження Моя донька 20го року народження і в неї він у свідоцтві про народження внизу вписаний
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Misha
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Підкажіть чи можна в консульстві продовжити дію паспорта для дітей, чи потрібно ловити слот?
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    В Staples надрукували?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Пишіть у відповідну гілку, будь ласка, надалі : t.me/prcuaet/6657 Відповідаючи, наближено до обовʼязків НОК 41402, ТІР 1
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalie Guanco
    wrote on last edited by
    Скажіть, коли можна оформляти доставку dhl? Одразу там на місці в посольстві?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalie Guanco
    wrote on last edited by
    Дякую ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Вам в консульстві дадуть номер і адресу сайту де ви зможете відстежувати етапи виготовлення свого паспорту. Коли статус стане "виготовлено але не доставлено до дипломатичної установи" тоді можете замовляти dnl
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalie Guanco
    wrote on last edited by
    Я не знаю, в мене слот на 8 січня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Когда статус паспорта будет готов к отправке?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Дополняю. В Полиции Торонто за 39.55 кад никаких бумажек не дают. Просто обязуются в течении 7-10 дней направить рапорт в посольство, по своим каналам. (Если вдруг вы хотите этот рапорт увидеть, то нужно обращаться в посольство и они вам его вам предоставят) То есть физически не существует бумажки которую вы можете принести в посольство и консульство. В Консульстве Торонто об этом не знают. В Посольстве Украины в Оттаве знают.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1227381229T Offline
    t1227381229T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Вам если тут никто не найдется кто знает ответ точно на ваш вопрос, то нужно взять консультацию , так как если судить просто по баллам , то сегодня была выборка по ЕЕ провинциальным и бал проходной был 727( из них 600 давала провинция когда номинировала) значит ваших балов к примеру ,если считать что Альберта даст 600 , то будет в сумме 841, значит что-то вы не то делаете , Вам нужен разбирающийся человек в этом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    Кстати есть где то рейтинг, отзывы в рамках этой группы?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags