PR CUAET
-
Намагаюсь загрузити фото на Портал 2, пише що не підходить, бо занадто, темне або світле Пробувала змінити, все одно те саме пише У когось було таке?
-
підкажіть, можливо хтось знає, скільки приблизно часу йде на отримання остаточного рішення по аплікації?Отримали AOR сьогодні.
-
У меня 391 бал в ЕЕ и когда такое же письмо получил,то проблемы не было. С 391 я абсолютно понимал что ЕЕ для меня пока бесполезен,ибо минималка по констракшн последняя была 420+ если не ошибаюсь. Может действительно вы по критериям не проходите,может язык или опыт недостаточный. 241 это так-то очень мало(не обижайтесь пожалуйста) относительно 420+ проходных. Может как-то с этим связано. Напишите им на имейл,они ответят вам.Скорее всего стандартной фразой какой-нибудь и не раньше чем недели через две,но может ясность будет какая-то.
-
Что тут указывать если прошло больше 12 месяцев мед екзама?
-
Доброго вечора якщо мені потрібно продовжити паспорт чи можу я поїхати в Торонто чи в Отаву якщо я з Саскачевану ?чи тільки в Едмонтон?
-
якщо відредагувати фото не вдається, то можливо ви у темній одежі на фото, то спробуйте зробити нове, з більш світлою
-
А когда вам приходило это письмо? Мы зарегистрированы на Aos , но сегодня пригласили пройти так потому что нас отобрали. Я же не сама себе письмо выслала) эта программа заработала новыми правилами с 30 сентября. Вы получили письмо от ЕЕ? Или от Альберты?
-
В мене теж це питання, щось не вдається зайти в кабінет.
-
Розкажіть терміни, мабуть всім цікаво: коли подали, біометрія, додаткове, пластик…
-
Дякую
-
В мене теж саме....не розумію
-
Давно вам пришло приглашение?
-
Екзамену нема, але на курсах треба підтримувати спілкування і інколи відповідати на питання. В кінці дають сертифікат. Якщо нема сертифікату, то тоді треба пройти тест онлайн вдома, він елементарний.
-
Так, теж бачила Спробою теж завтра