PR CUAET
-
якщо відредагувати фото не вдається, то можливо ви у темній одежі на фото, то спробуйте зробити нове, з більш світлою
-
А когда вам приходило это письмо? Мы зарегистрированы на Aos , но сегодня пригласили пройти так потому что нас отобрали. Я же не сама себе письмо выслала) эта программа заработала новыми правилами с 30 сентября. Вы получили письмо от ЕЕ? Или от Альберты?
-
В мене теж це питання, щось не вдається зайти в кабінет.
-
Розкажіть терміни, мабуть всім цікаво: коли подали, біометрія, додаткове, пластик…
-
Дякую
-
В мене теж саме....не розумію
-
Давно вам пришло приглашение?
-
Екзамену нема, але на курсах треба підтримувати спілкування і інколи відповідати на питання. В кінці дають сертифікат. Якщо нема сертифікату, то тоді треба пройти тест онлайн вдома, він елементарний.
-
Так, теж бачила Спробою теж завтра
-
📢 Нові правила для міжнародних студентів у Канаді (Зима/Весна 2025) IRCC (Імміграція, біженці та громадянство Канади) оголосила про нові умови для міжнародних студентів, які планують змінити навчальний заклад у зимовий чи весняний семестри 2025 року. 🔑 Основні зміни: ✅ Студенти тепер можуть почати навчання в новому Designated Learning Institution (DLI) до отримання нового дозволу на навчання, якщо виконані наступні умови: ✅Є офіційне зарахування до нового закладу на відповідний семестр. ✅Подано заявку на продовження дозволу на навчання для нового DLI. ✅Студент має чинний дозвіл на навчання, який не включає новий навчальний заклад. ✅Дотримання всіх умов поточного дозволу на навчання 🚨 Що змінилося? Раніше студенти мали чекати повного схвалення нового дозволу на навчання перед переходом до іншого закладу. Зараз це вже не є обов’язковим. ⚠️ Що важливо знати: Студенти більше не можуть змінювати навчальний заклад через свої онлайн-акаунти без попереднього подання заявки на продовження дозволу. 🌟 Ці зміни полегшують процес для студентів, які змінюють навчальні заклади в Канаді. Інші умови можуть застосовуватись після весняного семестру. --- 📢 New Rules for International Students in Canada (Winter/Spring 2025) IRCC (Immigration, Refugees, and Citizenship Canada) has announced new provisions for international students planning to transfer schools for the winter or spring 2025 semesters. 🔑 Key Changes: ✅ Students can now start studying at a new Designated Learning Institution (DLI) before receiving a new study permit if the following conditions are met: ✅They have secured acceptance at the new institution for the relevant semester. ✅They have applied for a study permit extension for the new DLI. ✅They hold a valid study permit that does not list the new institution. ✅They continue to comply with all current study permit conditions. 🚨 What’s Different? Previously, students needed full approval for a new study permit before transferring institutions. This is no longer mandatory. ⚠️ Important Note:Students can no longer transfer schools via their online accounts without first applying for a study permit extension.#international_students #Canada #bosakimmigration
-
Там ще пишуть, що якщо більше ніж 90 днів залишається, то теж не пропустить далі
-
Пише що там якісь роботи на сайті, мабуть тому і не працює. Краще спробувати завтра ввечері або ж післязавтра
-
Для продолжения обучения вам нужен будет стади пермит. По новому ворк пермиту вы дальше учиться не сможете. Но чтобы подать заявку на стади пермит вам нужно письмо от университета. Подать заявку на новый ворк пермит вы так же можете. Это будут две разные заявки. Не знаю стоит ли это делать одновременно.
-
Добрий вечір. Подалась на продовження Ворк переміту. Прийшов запит на medical exam. Таке в когось було? Ніби його треба здавати ще раз, коли вже на ПР подаєшся? Я здавала ще в серпні 22 року, але він так і не підтягнувся на сайт ircc. З доказів - tracking sheet. Говорила з оператором, заповняла форму, поткріпляла tracking sheet - нічого (півроку десь пройшло) В такому випадку мені здавати medical exam зараз на продовження work permit і потім ще раз коли PR?