PR CUAET
-
Уточните у миграционного консультанта этот вопрос. Я не знаю точного ответа на вопрос одобрят ли оба разрешения если податься одновременно. Студент имеет право работать по стади пермиту 24 часа в неделю. У офицера может возникнуть вопрос как вы будете совмещать full time работу с full time обучением.
-
Вітання. Чи було у вас що є вільні слоти (48 слотів) але коли вибираю будь який час то пише що «зайнятий»?
-
Спасибо большое
-
Народ, що ще означає: якщо пише що є слоти вільні, але на жодну дату не вдається зареєструватися?
-
WP , а потім віза якщо вона вам потрібна
-
Є ще така опція як Poparide ( щось типу нашого бла-бла-кара). Я брала собі попутчиків тоді бензин окуплявся. Там є система рейтингу, тому доволі безпечно.
-
Анкету дають заповнити в них ,в консульстві ?🧐
-
Еще раз спасибо, страшно что заберут шанс)
-
Ніхто не знає , що буде після 31 березня 2025 року
-
Добрий вечір. Подалась на продовження Ворк переміту. Прийшов запит на medical exam. Я здавала ще в серпні 22 року, але він так і не підтягнувся на сайт ircc. З доказів - tracking sheet. Говорила з оператором, заповняла форму, поткріпляла tracking sheet - нічого (півроку десь пройшло) Виходить, що в такому випадку мені здавати medical exam зараз на продовження work permit і потім ще раз коли PR?
-
Привіт, подавались на паспорт у середині листопада, був виготовлений і видимий в дії через днів 10. Оформив доставку Укрпоштою на наступний день. Сьогодні отримав е-майл що паспорт вже вислали дипломатичною поштою і буде в Едмонтоні на прикінці січня. Поки що так. Написано що отримувати в порядку живої черги з 4-5 вечору. Сподіваюсь комусь ця інформація буде корисною. Як заберемо паспорт дам повний апдейт
-
Доброї ночі, допоможіть, будь ласка, не виходить зареєструвати батьків в індивідуальні кабінети CRA. Податкові декларації за 2023-й рік подали через Wealthsimple. CRA при спробі відкрити кабінети постійно видає помилку, пише, що у них подана інформація не співпадає. Хто з таким стикався - відгукніться, будь ласка. Дякую!