PR CUAET
-
Є ще така опція як Poparide ( щось типу нашого бла-бла-кара). Я брала собі попутчиків тоді бензин окуплявся. Там є система рейтингу, тому доволі безпечно.
-
Анкету дають заповнити в них ,в консульстві ?🧐
-
Еще раз спасибо, страшно что заберут шанс)
-
Ніхто не знає , що буде після 31 березня 2025 року
-
Добрий вечір. Подалась на продовження Ворк переміту. Прийшов запит на medical exam. Я здавала ще в серпні 22 року, але він так і не підтягнувся на сайт ircc. З доказів - tracking sheet. Говорила з оператором, заповняла форму, поткріпляла tracking sheet - нічого (півроку десь пройшло) Виходить, що в такому випадку мені здавати medical exam зараз на продовження work permit і потім ще раз коли PR?
-
Привіт, подавались на паспорт у середині листопада, був виготовлений і видимий в дії через днів 10. Оформив доставку Укрпоштою на наступний день. Сьогодні отримав е-майл що паспорт вже вислали дипломатичною поштою і буде в Едмонтоні на прикінці січня. Поки що так. Написано що отримувати в порядку живої черги з 4-5 вечору. Сподіваюсь комусь ця інформація буде корисною. Як заберемо паспорт дам повний апдейт
-
Доброї ночі, допоможіть, будь ласка, не виходить зареєструвати батьків в індивідуальні кабінети CRA. Податкові декларації за 2023-й рік подали через Wealthsimple. CRA при спробі відкрити кабінети постійно видає помилку, пише, що у них подана інформація не співпадає. Хто з таким стикався - відгукніться, будь ласка. Дякую!
-
Підкажіть будь ласка. Якщо купив собі машину з ціллю їздити по дуже гарній ціні (2000 доларів) але механік сказав що краще її продати і в мене вийшло продати її за 5000. Чи маю я це декларувати в CRA як 3000$ приросту капіталу? Машина пробула в мене всього неділю. Я в Альберті. Більше фліпати машини не планую. Як правильно оформити таку транзакцію? Дякую.
-
Поясніть будь ласка чого всі так переймаються ануляцією старого паспорту? Якщо один здали ще минулого року(бачу на сайті що він не анульований), зараз маю свіжий. То без ануляціі самого першого не зможу отримати ще один свіжий?
-
Спробувала загрузити фото яке робила на подачу АОР, то воно підійшло Але все одно дякую за пораду!
-
Іпн = ідентифікаційний податковий номер. Дякую, він надрукований у свідоцтві про народження. А чи повиннен бути окремий лист?