PR CUAET
-
Вже пусто. Хтось отримував вільну дату з черги очікування?
-
без разницы, с какого кабинета подавать. анкета заполняется на каждого отдельно и каждого свои основания для продления статуса. к каждой анкете формируется свой список документов. анкета отца- продление вп, как гражданин украины по cuaet анкета мамы- продление вп, как гражданина украины по cuaet анкета ребенка - продление sp или vr, без разницы (документы на vr проще), тк он- ребенок, у которого у одного из родителей есть wp.
-
раніше не було, була ще тільки одна в червні
-
посольство канади, в оттаві
-
Ну, таке. Будемо сподіватися, що так буде менше шахрайства
-
З ноута теж немає
-
Це просто капец, називається спростили для людей.
-
В мене три тижня ні слота, ні черги🙈 Немає слів(
-
Дивлячись в яке консульство 🤷,в Едмонтон та Торонто велика удача зловити! Завтра мають бути на 11 червня якщо сьогодні були на 10 червня і так щодня перевіряйте опівночі по Києву! Це перший варіан. Якщо треба грудень січень тоді другий варіант щодня в будь який час перевіряйте і нема значення який часовий пояс але малоймовірно що знайдете. Третій варіант лишається чекати в черзі очікування, ви ж записалися? Від доби до тижня мають запропонувати не прогавте в кабінеті обов'язково треба погодитися або йде далі той слот
-
Я з вами згідна . Якось має бути по черзі .
-
@OstapBosak, допоможіть, будь ласка, розібратися. Чи правильно я розумію, що дитина, яка вже в Канаді (у своєму паспорті має штамп про вʼїзд до Канаді) з батьками, в яких є WP, може вчитися тут у школі без Visitor Record чи Study Permit? Інформацію знайшла тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html
-
Ні я стала тільки в Торонто.
-
наскільки я знаю, у номерах документів, номерних знаках та інше, використовують лише букви які збігаються з латинським алфавітом, й Їх не перекладають