PR CUAET
-
Біометрію потрібно оплачувати в заявці і здавати по новому, всім без винятку, це нові вимоги з червня. В іншій групі українець писав, що подав заявку на pr в квітні, її тільки у серпні почали розглядати і надіслали запит на додаткову оплату біометрії
-
Просто еще в июне видела новости, что Канада вернула снова сдачу биометрии и медкомиссии для Пр, но никто не пишет сдавал или нет уже 🫣 подаемся по провинциальной Альбертовскоц программе )
-
Залежить від Ваших вихідних даних, для більшості не потрібно буде
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста кто уже подался, на федеральном этапе требуют сдать медкомиссию и биометрию повторно?) 🙏 или 1349$ и есть биометрия?
-
Бо жоден адвокат за 2-3 тисячі не зробить толкову гуманітарну справу. З такою ціною - там максимум буде стандартний лист, в якому змінене прізвище, гуманітарна справа так не робиться. А де ви читаєте про відмови? Дуже цікаво почитати.
-
А хіба ж я Вам щось кажу))) Теж як і Ви свою думку висловлюю. Ви вчили франц.через укр репетиторів чи через MIFI?
-
Ми ж тут свої думки/спостереження пишемо) поки мені рота не затикали, якщо говорю що не слідує правилам партії) Вибір ваш, подаватися чи ні. Деякі адвокати візьмуться через гроші, а деякі не візьмуться через результат
-
То ж ніхто не забороняє вчити самому) репетитори з України тут вийдуть дешевші відносно зарплати місцевої
-
Хоча я з Вамине згодна,що шанси для людей 65+, тут головне знайти хорошого іміграційного,щоб гарно розписав пояснення. Така прогоама- це більше на везіння.
-
Та я не з Маріуполя,хоча в нас теж окупація була. Просто питаю. Ртзглядаю всі варіанти. Та проблема ж не в тому,що я не хочу вчити франц.,а в тому,що довго чекати на курси. Я вже 5 місяців чекаю і все ніяк нічого не відбувається.А час іде
-
В моєї дитини двомовна школа. 50 % викладається франц.50% англійською. В нас є лист від мін.освіти,що в неї дозвіл на 3 роки навчання англійською
-
ця "програма", як пояснював один адвокат ідеально підійде для людини 65+ років, хто фізично не може бути гуд для якоїсь програми і в кого тут родичі що мають мінімум резидента. А те що багато маріупольців кажуть що їм канада щось має дати, то ж в іншій частині України життя триває... Але цікаво що вже як атракціон читати нові сумні новини людей що подавалися через адвокатів, платили 2-3к адвокату і плюс збори і отримували відмову
-
А ви знаете, що після отримання PR ваша дитина буде вимушена ходити тільки у франкомовну школу. І це обовʼязково. Деякі люди вже з цим зіткнулись, після років навчання в англомовній. Тож як на мене, і судячи з останніх законів про мову… якщо не маєте мети вивчати французьку, то краще відразу переїхати і будувати життя де зручніше. Або лишатись і таки розуміти що вивчати її необхідно🤷🏻♀️
-
Скоро тут понадобится хештег #странные_темы_ielts 🌚 Вот очередная тема с недавнего реального IELTS: Virtual reality be used as a tool for therapeutic interventions and mental health treatments. To what extent do you agree or disagree? Я пока сама не особо понимаю, что тут можно сказать (даже на русском 🙈), сейчас накидываю варианты аргументов, обсужу со студентами С1 и с вами тоже поделюсь. Если у вас есть идеи аргументов, делитесь в комментах
-
З того, що я шукав, то в Канаді можна отримати PR як самозайнята людина, але це дуже довга дорога, я дивився що це може зайняти до 5 років
-
Є якийсь шанс податися на ПР якщо ти селф імплоєр?
-
Спробуйте о 8:00 pm за часом по Торонто. Ми тут так ловили, але майте на увазі, що місця за хвилину розлітаються
-
Доброго дня, відгукніться будь ласка, хто робив підтвердження дипломів для програми AOS в Калгарі через організацію CCIS чи через інші організації для мігрантів в Калгарі. Маю декілька питань.
-
До 22.09
-
CELPIP зараз надає знижки на навчальні матеріали.
12 Jan 2024, 17:45
36051/447268
about a minute ago