PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, как поменять адрес на канадский в приложении Монобанк?
-
Смущает немного эта информация от консульства в Торонто что они хотят заявление на DHL лично в руки...
-
Вони не пишуть що паспорт відправлен, статус потім тільки змінюється на прибув в дипломатичну установу. Можливо з Укрпоштою це відбувається трохи повільніше
-
Нам також відповіли що прийняли в роботу але 12 днів пройшло і нічого
-
Бо для АЕЕ має бути 300 мінімум якщо не помиляюсь
-
Якщо пише, що DHL доставка паспорту- доставлено в Онтаріо, але статус на сайті перевірки пише -виготовлено, але не прибув до дипустанови, це потрібно чекати поки консульство поміняє цей статус? Чи коли можна їхати забирати готовий паспорт, бо він вже доставлений?
-
Ми вже чекаємо більше місяця трек номер, в консульстві відписали що отримали і передали в МЗС, але паспорт ще ніхто не передав в DHL 🤦
-
Для tech pathway ви маєте проходити по одній з федеральних ЕЕ програм. А там різні умови по мові.
-
Все як вказано на сайті установи де ви подавали. Якщо Оттава то дивіться на сайті Оттави, якщо Торонто то на сайті Торонто в них інколи розходиться інформація
-
ось як приклад виборки по ЕЕ в Альберті.
-
Самые беспредельщики. И тот факт что от многих они морозятся на получение заявки по электронной почте наводит на нехорошие мысли.
-
Як ви оформляли доставку укр поштою ? У мене при такому виборі країну Канаду не видно
-
Привіт Як отримати візітор рекордс до нового паспорту ?
-
User Ангелина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Морально тяжело принять,что программа допустила ошибку, вообще у нас профиль для AOS , а письмо пришло с приглашением пойти по другому пути, почему нам пришло если у нас не хватает баллов
-
Дуже цікаве питання Я учора також пробувала подати і проблема з формою imm 5257, не завантажується на компʼютер А так наскільки я знаю то подача там же де і на WP(www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html)
-
Подскажите, известно ли уже, что если человек подавал заявку по EOI, то и профиль в ЕЕ ему иметь желательно? Или наоборот лучше не смешивать?
-
Доброго дня Що таке СО ОР в закладах? Де це можна побачити в інформаційному пошуку?
-
Наскільки я розумію то там бали самі не вказуються в анкеті.. хоча може помиляюсь. Але це було б логічно, що вони не вказуються і вони самі не знають скільки у вас було балів...
-
Доброго дня Всім Прошу мені підказати при продовження ворк перміт Скільки днів чекати?
12 Jan 2024, 17:45
360540/471246
4 minutes ago