PR CUAET
-
Дякую
-
Вже два рази вище відповіла на це питання...
-
Я коли заповнюю документи на WP , мені указувати що новий потрібен , чи на подовження ? Я це мала на увазі
-
Як правило на сайті навчального закладу. Читаєте про факультет/ програму, що Вас цікавить і там завжди є посилання для більш детального ознайомлення або просто інформація про Co-op програми.
-
Вам все одно усюди треба буде показувати новий ВП.
-
Дякую за детальну відповідь
-
23 жовтня зараховано медицину
-
AOR був 10 жовтня І пише background check in process
-
Новий. Скрізь де вимагався WP , надати новий. Так як багато документів і т.д , повʼязані з ним і його строком дії
-
Можна навчатися У сина у ВП пише що підходить для навчання в школі ,так і вчимось Стаді вже під спеціальний виш буде потрібно,як вступить
-
А коли був АОR, у жовтні? У мене теж поки тиша, зарахували тільки медицину та PAL, біометрія висить у процесі ще, хоча вже давно зробила. АОР був у жовтні 17 числа.
-
Та так. Я читав що тепер в рамках 2-3 місяці
-
В мене він з'явився через 5 днів
-
А можна дізнатись як швидко паспорт з'явився в діі?
-
В мене eligibility у процесі на порталі, а у трекері тільки background у процесі. Різні дані навіть, ще чекаю теж на фінальне. Сподіваюсь, що цього року! Нехай всім нам щастить 🍀
-
Сподіваюсь вони хоч у новому році почнуть рухатись і ті хто подався у цьому скоро отримають апруви!
-
Добрый день . Кто делал справку о несудимости с Украины сейчас ? Сколько это заняло времени и сколько сумма . Благодарю
-
У меня так было год назад, когда в первый раз подавался еще,запрос висел три недели ни слуха ни духа,я им и имейлы писал и формы заполнял,пока не позвонил, автоответчику сообщение не оставил ничего не изменилось.После звонка на следующий или через день пришел имейл с запросом доп доков
-
Це до EPCor або до фінального чекати 3 місяці ?
-
У мене періодично пропадають ті чи інші документи. Потім повертаються. Прямо зараз немає свідоцтва про народження. Є підозра, що це пов'язано з обслуговуванням реєстрів тощо. Дія - це ж просто агрегатор.
12 Jan 2024, 17:45
360800/452251
3 minutes ago