PR CUAET
-
Извините
-
Кстати да Можно паспорт через дию отслеживать
-
Чоловік подався по ЕЕ +PNP 15 липня. Біометрія зарахована у серпні, медицина у вересні,дозапрос про оплатити right of PR fee теж у вересні. Все відправили. З тих пір тиша, ніяких апдейтів не має, ні нових дозапросів. Сподіваємося на FD🙏
-
мы 21 день ждали
-
Так - вчитися може на основі ворк пермітів батьків, стаді перміт не обов'язковий. Не у всіх школах знають про таке - тому адміністрації треба показати це посилання. Але для перебування в Канаді довше 6 місяців ваша дитина повинна мати хоча би visitor record. Це треба не для навчання в школі, а для легального перебування в Канаді.
-
Хто скільки часу чекав біометрію? в нас сьогодні 21 день . поки тихо.
-
к чему готовиться?! к тому что уже изложено в деле? Какой смысл в подготовке? Это как с интервью на визу США. Заполнил форму ДС-160, указал всю ПРАВДИВУЮ информацию и всё! На интервью только могут пару вопросов задать от того что там не указано. Но если не врать то все будет хорошо.
-
просто знайте, что такое может быть. Но вы узнаете об этом заранее и у вас будет возможность подготовиться. Это больше для тех, кто сам подавался. Шанс нарваться на интервью минимальный, но знать о нюанах это всегда полезно.
-
Вчора прийшло таке повідомлення, яким чином підтвердити, що мені потрібний слот
-
Офіцери в аеропорту працюють 24/7 без жодних вихідних. Ворк перміти видають цілодобово.
-
думаю вже починати нервувати що буде відмова. чи почекати, можливо вони пішли на Різдвяні канікули
-
Привіт! Сталася цікава ситуація. Подалися 20 грудня 2023 року. Ми були серед тих, хто зіткнувся з білим екраном та помилкою під час подання заявки. Листа-підтвердження про подання (Submission letter) так і не отримали. Термін отримання AOR давно минув, та ми його так і не отримали. Протягом кількох місяців і десятків спроб IRCC Secure Account не знаходив нашу заявку. Під час телефонних дзвінків агенти бачили заявку, надавали тимчасовий номер, але допомогти нічим не могли. Автоматичний голосовий помічник також «бачив» заявку та завжди радив чекати на початок її розгляду. Кілька днів тому я знову спробував прив’язати заявку до IRCC Secure Account, і цього разу вона прикріпилася з першої спроби! Тепер голосовий помічник при перевірці статусу повідомляє, що нічого не потрібно, а заявка перебуває на етапі оцінювання відповідності вимогам (eligibility review). AOR-листа ми так і не отримали, як і запрошення на біометрію. Наразі в акаунті відображається стара біометрія, і зазначено, що відбитки поки не потрібні. Нещодавно я зателефонував, аби уточнити наявність AOR, але натрапив на дуже некомпетентну операторку. Вона наполягала, що AOR мав бути виданий одразу при поданні заявки, і не розуміла, чому мене це турбує зараз. Чи був у когось подібний досвід? Спробую телефонувати ще раз.
-
23 дня
-
Вы даете нерошенные советы, мы реагируем. Продолжайте Очень интересно
-
Вы когда и как подавались? Почтой или онлайн? Если почтой до июня - можут и 2-3 месяца ждать, онлайн тоже сейчас очень сильно застопорился, знаю кто уже 2 месяца ждёт запрос на биометрию.