PR CUAET
-
А якщо вказав працедавця неправильно? Бо в мене така ситуація, що я спочатку працював у компанії через агентство, а потім вже підписав контракт на постійну роботу саме з самою компанією, але вказав увесь період, як те, що працював на компанію у візі. Хотів спитати, як краще зробити у такому випадку коди буде саме федеральний етап подачі
-
Може бути😊
-
Просто англ школа))))
-
Вам в любом случае их нужно указывать, это будет в employment history. Если это не квалифицированная работа - referrences не нужны. Если квалифицированная - то по правилам нужны, но можно приложить explanation letter. Еще важно по какому федеральному stream вы подаетесь - express entry? Or PR platform for pnp?
-
Робота в сене поза межами )))
-
Можна так далеко не їхати. В мене в містечку більшість білих. Навіть в малої в класі тільки одна темненька. Хоча я думаю це пов'язано з тим,що вона в англ.школі вчиться
-
Спасибо за ответ! Можно уточнить: если в анкете куаэт указывал места работы, а сейчас понимаешь, что по ним не представляется возможным получить референсы и эти места работы не нужны для подтверждения опыта, что лучше сделать? Подавать заявку на PR не указывая их, как будто не работал вообще и дополнительно explanation letter, почему информация разниться в куаэт и в анкете на PR?
-
Але Монреаль він дуже кольоровий. Я дуже здивований тим що якщо відʼїхати від нього 50 км то вже другий расклад. Трохи більше білих, і зовсім нема індусів.
-
Усіх вітаю. Мене звати Ілля Долгонос ліцензія R526274. Я сам іммігрував через провінцію Манітоба, наразі мешкаю у Ванкувері, БіСі. Дуже добре знаюсь на програмах імміграції цих провінцій. Контакти - [email protected] або IG @canadianRubicon
-
Ахаха.
-
Так,але всі ми знаємо які з них "класні"робітники😁
-
Welcome to QC, французька понад усе, навіть якщо нема ніякого економічного сенсу 🤷🏼♀️
-
Але дуже багато молоді з Африки яка говорить на франсе як на рідному ))))
-
Класно. Я до Вас ще звернусь😊
-
Да, с лицензией на Квебек
-
По чеклисту нужны референсы по всем работодателям