PR CUAET
-
В точку. Тому в кейсі треба писати про те, що не рєшаємо так легко 😊 Хоча для економічної Вам це взагалі не треба буде описувати.
-
Поділіться, будь ласка, які загальні післявоєнні труднощі Ви описували у своєму кейсі. Я зараз якраз це описую, буду дуже вдячна за Ваші поради.
-
Я запрашивал когда увольнялся.Это не рекомендательное,это я может выразился не правильно.letter of employment так это называется.Там написано работал (ет) с такого-то по такое,по профессии такой-то, зарплата была такая -то,задачи выполнял такие-то и т д. Если уходишь из компании по-человечески это вообще не проблема
-
У мене теж нічого не було , так у багатьох. Як запросили податись на номінацію , разом з роботодавцем все написали , підписали і готово. Але звичайно , краще завчасно хочаб все обговорити , щоб не було сюрпризів
-
Просто у мужа и контракта нет на руках, 2й год работает, переживает как запросить все эти документы у работодателя. Они на словах сказали какой у него NOC и все. А референс запрашивается только когда человек уволился , ведь это как рекомендательное письмо, верно?
-
Дякую, написав! Сьогодні також прийшла відписка від депутата, до якого я звертався. Вони написали в IRCC і майже після 5 тижнів очікування отримали відповідь. Нагадую, 2 заявки 2 листопада 2023 подали Грудень 2023 AOR і біо Далі тиша Відповідь IRCC: “both applications are in queue, the criminality assessments have passed, and nothing further has requested at this time. IRCC will contact Olha and Natalia directly once a decision is made or if any additional information is require.”
-
Написал в личку )
-
Про гуманітарну кризу ООН пише в кожному звіті, і про порушення прав людини. Але це на сьогодні. Про можливі терміни її подолання я поки документів не знайшла. Тому це такий собі аргумент. Але згадати його варто