PR CUAET
-
Спасибо за ответ! Можно уточнить: если в анкете куаэт указывал места работы, а сейчас понимаешь, что по ним не представляется возможным получить референсы и эти места работы не нужны для подтверждения опыта, что лучше сделать? Подавать заявку на PR не указывая их, как будто не работал вообще и дополнительно explanation letter, почему информация разниться в куаэт и в анкете на PR?
-
Але Монреаль він дуже кольоровий. Я дуже здивований тим що якщо відʼїхати від нього 50 км то вже другий расклад. Трохи більше білих, і зовсім нема індусів.
-
Усіх вітаю. Мене звати Ілля Долгонос ліцензія R526274. Я сам іммігрував через провінцію Манітоба, наразі мешкаю у Ванкувері, БіСі. Дуже добре знаюсь на програмах імміграції цих провінцій. Контакти - [email protected] або IG @canadianRubicon
-
Ахаха.
-
Так,але всі ми знаємо які з них "класні"робітники😁
-
Welcome to QC, французька понад усе, навіть якщо нема ніякого економічного сенсу 🤷🏼♀️
-
Але дуже багато молоді з Африки яка говорить на франсе як на рідному ))))
-
Класно. Я до Вас ще звернусь😊
-
Да, с лицензией на Квебек
-
По чеклисту нужны референсы по всем работодателям
-
А Ви імміграційний консультант?
-
Ну комусь повезло. А хтось Я🤣🤣🤣🤣
-
Я одного не розумію- місцеві жаліються,що провінція загинається,бо молодь їде в інші провінції і всеодно ж роблять обов'язкову франц., чим ще більше відсортовують молодих імігрантів
-
У меня пару клиентов прошли с контрактом на работу в Монреале (!!!) без франц))) А еще трое контрактом на работу вне Монреаля и с англ. Но уже все…
-
Там ще пілотні є )))
-
А по якій програмі вони через Аріму встигли?
-
Повністю з Вами згодна. Так і живемо- сьогоднішнім днем і з надією на краще
-
Він дивовижний.