PR CUAET
-
В квітні 2024
-
Очікуйте пожвавлення IRCC & CBSA в питаннях трекінгу нелегалів, чи тих, хто хочу «обманути систему», в світлі останніх подій (погрози 25%с, захист кордону, вилов нелег тощо). Імхо
-
Це не рідкість. Знайома подавала на тур візу (20 років) також сказали проходити
-
Я когда то в службу по контролю диких животных звонил в Украине Собака бродячая кидалась на людей Говорю - заберите ее я денег дам. Говорят у собаки есть среда обитания, она как то сожительствует с другими собаками и находит еду. Если не просто перевести в другой район она там среду может не найти, а другие собаки ее могут и загрызть или она себе еду не будет находить. То что вы жили в одном городе работали где то, имели друзей, чувствовали себя хорошо еще не значит что вы в другом городе одной страны сможете так себя реализовать
-
Подала маму в лютому - тиша
-
Ні, це працює лише якщо вас на кордоні розгорнули відразу. А так депортація лише в країну походження.
-
Вот вам почва для размышлений: Eligibility for TRP
-
А що вже казати про інший континент з іншим кліматом, іншим світобаченням у людей, з іншим народом, традиціями, їжею, системою мір, мовою, напругою у розетці і т.д. і т.д. Вам треба довести чому ви не можете адаптуватися в країні в якій прожили все життя, але легко можете адаптуватися в зовсім іншому місці в якому немає нічого знайомого вам.
-
місто, країна.
-
Завтра решим Но я вам сообщу
-
Завтра Трюдо програє вибори і Канади 2024 теж не буде. Куди плануєте їхати?