PR CUAET
-
Дякую, зрозумів вас!❤️ Підкажіть а є якась детальна інструкція?
-
У представленому плані зазначено лише загальну ідею про скасування балів за LMIA в системі Express Entry, але деталей щодо окремих програм або виключень, як-от GTS, не оприлюднено
-
Да, начните с самого начала- записаться на визит
-
Вчора чоловік був у консульстві.Я йому робила копію оренди,водійського посвідчення та хелс карти.Нічого йому не повернули.Все залишили собі..Краще все робити
-
Копія договору на оренду житла
-
Так, TEER 5 може брати участь у деяких потоках OINP, але тільки за певних умов. Нижче наведено основну інформацію щодо участі TEER 5 в OINP: 1. Employer Job Offer: In-Demand Skills Stream Цей потік дозволяє номінувати працівників з професіями, які мають високий попит в Онтаріо, навіть якщо вони належать до TEER 4 або 5. Ось основні умови: - Кандидат повинен мати постійне та повне працевлаштування за затребуваною професією. - Затребувані професії визначаються щорічно та включають переважно сільськогосподарські, будівельні та виробничі спеціальності - Освітні вимоги: Мінімум середня освіта. - Досвід роботи: Щонайменше 9 місяців досвіду у відповідній професії в Онтаріо протягом останніх трьох років. 2. Потоки, недоступні для TEER 5 - Потоки OINP, такі як Human Capital Priorities Stream, Skilled Trades Stream або Masters/PhD Graduate Streams, зазвичай вимагають професій TEER 0–3, які вважаються висококваліфікованими.
-
Попробуйте с режима инкогнито
-
Будь ласка
-
@OstapBosak, підкажіть будь ласка, а якщо людина має ліцензію для регульованої професії, але не має нового джоб оффера для регульованої професії, а ще працює на попередній посаді яка не вимагає ліцензії. Як тоді з балами за регульовану професію і джоб оффер?
-
Так.Але я вчора написала що треба брати фото для Торонто то жіночка сказала що вона була і її фотографували на місці.А в мого чоловіка вчора брали фото та сканували.То краще бути підкованим з усіх боків.