PR CUAET
-
Вони його отримали не на основі того що вони були із західної 😅
-
/report
-
Дольше срока действия паспорта не продлят ворк пермит. Если есть муж с большим сроком ворк пермита и который работает, то можно будет продлить ворк пермит на основание его ворк пермита.
-
А перевести на карту другой человек разве не может? В Моно карту можно заказать с доставкой в Канаду
-
Будь-ласка, поширьте між українцями в Онтаріо!!! 📍📍📍📍📍 Дуже багато українців🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 не мають можливості оплатити послуги імміграційного адвоката і податись на постійне резиденство і як результат, будуть вимушені залишити Канаду🇨🇦🇨🇦🇨🇦..... На цій безкоштовній онлайн ZOOM сесії, яка організована Catholic Community Services of York Region та відбудеться 📌18 грудня ⏰️з 7 по 9 годину вечора по часу Торонто , я, як співробітник Catholic Community Services of York Region , організації яка допомагає новоприбулим, детально розкажу, як зробити послуги імміграційного адвоката безкоштовними завдяки сертифікату від Legal Aid Ontario та податись на постійне резиденство. Я особисто, як співробітник Catholic Community Services of York Region допомагаю клієнтам отримати такий сертифікат, якщо людина не знає мови або не може впоратись самостійно. Для реєстрації на сесію необхідно перейти за посиланням : us06web.zoom.us/meeting/register/tZIlc-ipqTIvH9bNUgAmeNMGNN7UK2_HbbnF Кого цікавить доєднайтеся до вебінару. декілька малозабезпечених сімей яких я скерувала до Катерини отримали сертифікований чек на послуги подання по гуманітарній програмі з Інною Коган. З умов це має бути малозабезпечена сім я. Тобто дохід не більше 40000$ Мама одинока з дітьми. Багатодітна сім я.
-
Лол))) якщо ви хочете щоб вам сказали "не перейматеся своїм кейсом, зробіть все абияк і ви всеодно отримаєте пр" то окей. От вам зараз від цього твердження стало легше, в майбутньому ви не отримаєте пр бо ви не попрацювали над кейсом. Це саме те що вам справді потрібно? Хвилинне полегшення замість дієвих порад? Без проблем. Не перейматеся нічим, не працюйте ні над чим, чекайте і вірте що все само впаде вам з неба.
-
Я була сьогодні.
-
Плюс карту можно на родственника сделать, если есть какие-то сомнения
-
Тцк приедет и бусиком заблокирует транзакцию😂. Для блокировки счета как минимум решение суда должно быть.
-
Вона написана зверху зліва,конкретна
-
Ще мені 3 дні до запису, а можливості підтвердження запису немає🥲
-
Але ж там не має конкретної адреси вашої в Канаді.
-
А ворк перміт для підтвердження проживання в Торонто не підходить так ?
-
А на основании чего
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Как они доказывали что не могут счастливо жить во Львове 🤪
-
Does anyone know what eligibility letter looks like? If anyone can share an example.
-
Почитайте соседнюю ветку, людям не пришла повестка (потерялась или вообще на почте валяется), а счета заблокированы. Суды работают в ускоренном режиме. Пока карта придёт в Канаду, пока всю сумму снимешь может пройти месяц. Риск есть в любом случае.
12 Jan 2024, 17:45
361478/407816
less than a minute ago