PR CUAET
-
Сама я її точно не вивчу. Хоча зараз потроху намагаюся. Стопить те,що англійську знаю і просто розмовляю нею,коли звертаються франц.🙄Тут де ми живемо - Saint Hubert спокійно і добре,чисто- це дуже важливо для нас. А про Вінніпег багато негативу чула,хоча там і найлекше з отриманням PR,але кримінальна ситуація бажає кращого
-
Вчіть самі) мені добре що є садочки і школи норм. І вся політична еліта з квебеку, бо маєш знати обидві мови. Як побачив що у Вінніпег 2к за садок і то ще не знайдеш, то мені комфортніше тут) аренда норм ціни Можна переїхати де нема арабів і взагалі тихо стає
-
Та ясно,що не тримає. Просто звикли тут за пів року та й дитину не хотілося знову з нового місця десь забирати.Та й Монреаль мені подобається. Але поки діждешся запрошення на франц.,то можна й на пенсію вже піти
-
Ну капець. А я вже розмріялась. Їхала в Канаду з англійською,а виявилось,що попала у францію😅Треба міняти провінцію
-
О чат 💬 трохи ожив )))) це гарно
-
Та я готова в Гатіно поїхати навіть,якщо це допоможе😅
-
Ну я так розумію,що Sainte Catherine не є Великим Монреалем.
-
Так,я прочитала. Але бачу там написано,що виключенням можуть бути особи,які працюють поза межами Монреалю. За це можна зачепитись😅
-
Дякую
-
Не підкажете де читати?Бо вчити франц я взагалі не маю бажання. А втрачати час не на ту провінцію теж не хочеться
-
Окремі листи