Я здавала у грудні. Мені треба, щоб почати ліцензування. В професійній асоціації вимагають певний поріг. У моєму випадку це 6,5;6,5;6,0;7 або вище. Я з порогу завалила listening (5,5), тому що в першому завданні треба було вписати одразу не більше двох слів, хоча стандартно - це одно слово або номер. Тобто звичайно я відповідаю коректно перші 10 питань в стандартних умовах. Друге завдання - мапа, самий найважчий тип особисто для мене і недопрацьований. Останні два в - стандартні. Плюс я була дуже незадоволена організацією самого тесту в той раз.
В серпні здавала General на еміграцію. Здала тоді на 5,5 всі, спикінг на 6.
Займалася зі своїм репетитором двічи на тиждень. З нею робили упор на граматику, твори та розмови.Зараз готуюся сама. Багато добрих каналів на YouTube, оберить, що більш подобається. Дуже важливо знати структуру тесту и готуватися саме до нього. Кожен день слухаю радіо и подкасти, виписую нові слова та вчу їх, намагаюся використовувати в розмові. Купила книжку з темами спікінгу та прикладами, хочу вивчити напам'ять стандартні теми. Є сайти в блоги, які викладають останні теми з іспиту. Десь за місяць до тесту планую знов займатися с репетитором щодо writing and speaking, щоб помилки виправляла. Буду здавати або в березні або в квітні