PR CUAET
-
Важливо також памʼятати, що крайній термін подачі на новий дозвіл на роботу - 31.03.2025.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, мій закордонний паспорт закінчується в березні 2027 році. Подався на програму в квітні цього року. Провінція Квебек. Якщо до цього часу я не отримаю PR. Що буде далі? Можуть закрити файл як що паспорт буде не валідний?
-
О, дякую за пояснення. Тоді треба подаватися, бо хтось мені сказав, що на півроку віза тільки. То ми і не спішили.)
-
thank you! ☺️
-
Были планы на поездку до НГ и 20 ноября отправила KAI и 28 ноября получила ответ Монтреаля (в скрине). Кратко:расслабьтесь, срок заявки год и не пишите сюда больше 🙈 PNP non EE April 18 P1 Oct 4 P2 Oct 24 56 дней ожидания Ecorp…
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Можуть. Вам треба паспорт робити та подовжувати статус в Канаді.
-
Доброго ранку.Ні.Слоти передати не можна
-
Для усіх дедлайн 31 березня.
-
Нам примерно тоже самое сказали по телефону. Мы подались 1 февраля на федеральный , портал 1 был 20.09, портал 2 - 11.10 🥲
-
По різному 🤷♀️ бо бали взагалі не вирішують майже...
-
Добрий ранок,моя подруга зловила слот ,чи може вона мені передати?чи не буде ніяких проблем?
-
Так.
-
Ага, бачу. А з нашої виборки 7 листопада, тільки від 50 і вище
-
Поясніть будь ласка якщо ворк перміт дійсний до травня 2026 року то на продовження теж треба подати до березня 2025 року? Дякую за відповідь.
-
так, чекаю на COPR
-
Так, до 31 березня 2025 треба з території Канади подаватись.
-
Привіт! Є таке питання. Мій WP закінчується у вересні 2025 року (+тревел віза дійсна до 2027 року). Наразі я не в Канаді, за сімейними обставинами мушу повертатись декілька разів на рік в Україну. Також подалась на PR по програмі возєднання родини, але там ще чекати і чекати. Чи правильно я розумію, що аби продовжити відкритий WP і далі мати змогу працювати у Канаді після вересня 2025, я мушу повернутися в Канаду до 31 березня 2025 року і податись на продовження WP? Якщо повернусь у вересні, то вже не зможу продовжити, бо програма закриється, вірно? чи я щось плутаю? Питання саме у можливості роботи, бо вїхати в Канаду як турист після вересня я зможу і по туристичній візі. Якщо все ж таки треба повернутись і зробити новий WP до березня, то чи можна на нього податися і повернутися назад до України через пару тижнів? Весною маю бути в Украіні. І вже влітку повернутись в Канаду. Скільки орієнтовно чекати на новий WP і чи є якісь правила по невиїзду після подачі? Буду вдячна з роз’яснення!
-
Так, було 40
-
User Дарья Ефимова has been kicked from the chat because this user is in spam list
12 Jan 2024, 17:45
361721/469737
3 minutes ago