PR CUAET
-
Поясніть будь ласка якщо ворк перміт дійсний до травня 2026 року то на продовження теж треба подати до березня 2025 року? Дякую за відповідь.
-
Привіт! Є таке питання. Мій WP закінчується у вересні 2025 року (+тревел віза дійсна до 2027 року). Наразі я не в Канаді, за сімейними обставинами мушу повертатись декілька разів на рік в Україну. Також подалась на PR по програмі возєднання родини, але там ще чекати і чекати. Чи правильно я розумію, що аби продовжити відкритий WP і далі мати змогу працювати у Канаді після вересня 2025, я мушу повернутися в Канаду до 31 березня 2025 року і податись на продовження WP? Якщо повернусь у вересні, то вже не зможу продовжити, бо програма закриється, вірно? чи я щось плутаю? Питання саме у можливості роботи, бо вїхати в Канаду як турист після вересня я зможу і по туристичній візі. Якщо все ж таки треба повернутись і зробити новий WP до березня, то чи можна на нього податися і повернутися назад до України через пару тижнів? Весною маю бути в Украіні. І вже влітку повернутись в Канаду. Скільки орієнтовно чекати на новий WP і чи є якісь правила по невиїзду після подачі? Буду вдячна з роз’яснення!
-
User Дарья Ефимова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Чи дадуть перміт на три роки ,якщо дія паспорта ще один рік,чи краще обновити ,або продовжити дію паспорта,а потім інші дії .Дякую
-
User Полина Ветвитская has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Почем нельзя пойти по всем? )
-
Я вибачаюсь ,чи діють якісь привілеї в продовженні або виготовлені нового паспорта ,я інвалід війни 2-і групи,знахожусь в Торонто.Гарно дякую.І до якого числа ,року та місяця ще можна податись на всі продовження :вокперміта та візи,дуже дякую 🙏
-
User Жанна has been kicked from the chat because this user is in spam list