PR CUAET
-
Вже обшарив. Треба мати свій тцк щоб адвокат теоретично приніс доки за тебе. А коли твій тцк згорів і на окупованих територіях, то тут вже в будь який не принесеш. Треба їхати , отримувати прописку, потім йти по прописці.
-
Не зовсім зрозумів про репутацію і мертві кейси. Я вже подався влітку. Нігілісти якісь. Хто ігнорує закони? Ви може не мені відповісти хотіли
-
Toronto
-
Все залежить від того, до коли зараз в дитини паспорт і до коли є наявний ворк-перміт. Якщо паспорт і ворк-перміт не закінчується десь до серпня-вересня та якщо в батьків буде продовжений ворк-перміт, то дитині його продовжать і після 31.03.2025. На основі ворк-перміта батьків. Офіцер не буде чекати нового паспорта дитини, якщо ви подастеся їй на ворк перміт в березні, а паспорт новий до вас приїде дай Боже в серпні-вересні. То спокійно подовжуйте свій ворк перміт, робить дитині паспорт і потім подастеся на новий ворк-перміт або візітор-рекордс для дитини. Головне, щоб дитина за цей час не випала з статусу і щоб весь цей час в неї щось було валідне- ворк-перміт або візітор рекордс. Якщо паспорт закінчується раніше, то тоді його краще продлити за 2 місяця до закінчення, і подавайте дитину на візітор-рекорд, або ворк-перміт. а в травні податися на новий паспорт. Головне, щоб батьки собі продовжили ВП, потім з дитиною легше все підтягнути. Ну і звісно, щоб дитина не випала зі статусу, знаходячись без дозвільних документів (візітор-рекорд або ворк/стади перміт.
-
Інша думка — це окей, конструктивна критика — це окей. Я сама виступала за дискусію. Але пробачте, тут останніми днями інша думка заходить виключно з позиції зверху і в білому пальто. Це не окей, але толерується. Неприємно читати не критику, а критику у такій формі подачі, що ви тут всі дурні і не лікуєтесь. І роздача діагнозів по аватарці, кому і куди йти
-
не фиктивный, реальное сожительство и отношения, просто в Канаде и после неофициального брака не так просто разойтись, оказывается, кучуформкльностей надо уладить, уже больше месяца решаем вопросы с арендой и т. д
-
Скажите, пожалуйста, чтоб забрать паспорт в Торонто, то отменили запись на очередь ?? Только живая ?
-
Додайте "неможливість повернутися після війни", бо особисто для мене це ключове 😊
-
Підкажіть ще, будь ласка, у відео інструкції колись заповнювали форму 5710, зараз поміняли на форму 5707, я правильно зрозуміла?
-
может, вы просто себе нарисовали идеальную картинку и воспринимаете любые замечания в штыки, если кто то пытается ее нарушить? а по факту, читаешь аргументы, и 99% вообще, ни о чем, как это можно привязать к гуманитарной программе, непонятно.
-
Хотя бы так. Если правда что квоты у них начали заканчиваться уже в октябре и для последующих месяцев это уже будет взято из следующего года. То апликантам 25го года будет ещё "веселее"
-
Добре. Не знаю, може я, як філолог вдаюся в нюанси. Але - немає куди і неможливо повернутися - для мене різні речі. Але не наполягаю.
-
ну, так не читайте, делов то. А если триггерит, значит, что то не так у вас, вы сами не уверены , что прокатит
-
По этому времени забирать паспорт ?? Хочу просто уточнить, так как на сайте иногда пишут не достоверную информацию Торонто
-
Та они хотят обосновать одобрение , а не мотивировать отказ. Почему вы решили что все так как вы говорите?
-
Я тому і здивувалася, бо завжди у відео інструкціях було 5710, шкода скрін не можу кинути