PR CUAET
-
Скажите, пожалуйста, чтоб забрать паспорт в Торонто, то отменили запись на очередь ?? Только живая ?
-
Додайте "неможливість повернутися після війни", бо особисто для мене це ключове 😊
-
Підкажіть ще, будь ласка, у відео інструкції колись заповнювали форму 5710, зараз поміняли на форму 5707, я правильно зрозуміла?
-
может, вы просто себе нарисовали идеальную картинку и воспринимаете любые замечания в штыки, если кто то пытается ее нарушить? а по факту, читаешь аргументы, и 99% вообще, ни о чем, как это можно привязать к гуманитарной программе, непонятно.
-
Хотя бы так. Если правда что квоты у них начали заканчиваться уже в октябре и для последующих месяцев это уже будет взято из следующего года. То апликантам 25го года будет ещё "веселее"
-
Добре. Не знаю, може я, як філолог вдаюся в нюанси. Але - немає куди і неможливо повернутися - для мене різні речі. Але не наполягаю.
-
ну, так не читайте, делов то. А если триггерит, значит, что то не так у вас, вы сами не уверены , что прокатит
-
По этому времени забирать паспорт ?? Хочу просто уточнить, так как на сайте иногда пишут не достоверную информацию Торонто
-
Та они хотят обосновать одобрение , а не мотивировать отказ. Почему вы решили что все так как вы говорите?
-
Я тому і здивувалася, бо завжди у відео інструкціях було 5710, шкода скрін не можу кинути
-
для офицеров. Им же нужно мотивировать отказ. Миллионы внутренних переселенцев, например. Есть криво косо работающих программ. Что это фикция и особоц поддержки нет, по сути, никому неинтересно.
-
Ні, бо я громадянка не Маріуполя, а України, то це як один з факторів, не основний.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Можна знайти докази і на це. Принаймні я зараз якраз у процесі пошуку саме таких доказів. Як подамся і буде результат від офіцера - поділюся.
-
А може не треба за мене вирішувати? Мені конкретно не подобається ваша форма подачі типу от, послухайте, що вам розумні люди говорять. Хоча з більшою частиною ваших аргументів по суті я згодна. Я не прошу мімікати, я прошу вести дискусію з повагою та не ставити діагнози по аватарці. І це не тільки до вас. І знову — от давайте ви не будете вирішувати за мене, що мені не так. Ми тут навіть не мій кейс обговорюємо.
-
Лично я коплю деньги , если придется вернуться, и такой вариант может быть, увы.