PR CUAET
-
Це більше розмова для гілки "Резерв+". Там це все, на скільки я пам'ятаю, багаторазово обговорювалося. 1. Якщо коротко, в ваших інтересах встановити Резерв+ та вказати при першій авторизації канадські адресу та номер телефона (важливо: саме при першій авторизації треба виправити ті контактні дані, які підтягнуться з банку; є лише одна спроба, далі змінити дані технічної можливості вже не буде). Це підвищує шанс, що вам не присилатимуть повісток. Адже допоки в Оберезі висить ваша українська адреса, на неї можуть приходити повістки. Ви про них можете не знати, але вони вважаються врученими зі всіма подальшими наслідками - штрафи -> розшук -> блокування рахунків -> арешт власності тощо. А так заплатите один штраф за несвоєчасне оновлення даних, проте з Резервом+ у вас з'явиться обізнаність для ухвалення рішень, а також висока вірогідність взагалі попередити подібний розвиток ситуації з повістками, адже про випадки повісток для чоловіків, які проживають в Канаді та вказали актуальну адресу, поки невідомо. 2. Щодо статусів у Резерві+, то це лотерея. Може видати, що все в порядку, може видати, що "Дані потребують уточнення" чи "Дані відсутні". Наведу свій приклад. Я виключений з обліку у 1996 р. інвалід з дитинства безстроково. У Резерв+ зареєструвався, щоб побачити, які дані про мене містяться в "Оберезі". Отримав "Військовозобов'язаний. На обліку". Якби я цього не знав, з часом міг би нарватися на неприємності. А взагалі, звичайно, пощастило, бо з цим статусом я можу отримувати консульські послуги. 3. Я не агітую, просто описую, як діяв би я особисто на вашому місці: - прямо зараз забронював би слот на виготовлення паспорту, бо там черга на півроку наперед; - вивчив би ситуацію, з якими статусами в "Резерв+" приймають у консульстві (можу помилятися, але, здається, зі статусом "На обліку. Потребує уточнення" приймали); - оновив би дані в "Резерв+"; - проробив би запасні варіанти підтримки легального статусу в Канаді, перш за все TRP, вивчивши відповідні гілки та взявши фахову консультацію у лойєра.
-
саме цю інформацію вказуєте в loe та заповнюєте form imm5546 з N/A (відсутність даних)
-
без статусу на обліку навіть не дасть тобі спіймати слот. спершу в Резерві має бути все в порядку, потім лише появляється можливість ловити слоти. Це зараз вони зробили нову систему.
-
випадок наберає не приємниї обертів, приписне загублене...
-
Питання до імміграційних адвокатів та знавців. Нещодавно в одному з чатів (вже і не пам'ятаю де, у мене їх мільярд) зустрічала згадку про відмову в новій канадській турвізі, на яку подавалися зсередини країни, при заявці на піар у процесі, і відмова була пов'язана з тим, що заявка на піар вже на стадії фіналізації, тому ircc не дає нову візу. Так ось питання, як ця відмова виглядає? Як її офіцер аргументує? Хтось тут взагалі про таке чув?
-
Отправляла только имейл, ответ получила через дней 10/15
-
Я написав ще одному журналісту з газети “Toronto Star”, який освітлює в своїх репортажах роботу IRCC. Пишіть і ви: [email protected]
-
Я відповідав на твердження "З простроченим паспортом подаватися на гуманітарну можна". Хтось може прочитати, і вирішити, що це загальне для всіх правило, а не наслідок ситуації непереборної сили, в якій людина опинилась.
-
В мене також є такий запис.
-
якщо у людини умовно закінчиться wp і він його не подовжить (а віза є умовно на 10років ще). і ця людина прилетить коли вп вже немає валідного, його статус якось подовжиться ще на 6 міс? (якщо ця людина не планує працювати і хоче знову летіти в Україну чекати пр).?
-
Всім привіт. Я маю запитання стосовно виготовлення нового закордонного паспорту. Мій паспорт порваний та термін дії паспорта закінчується в лютому 2025 року. Слотів як всі знають і надалі немає. Ворк перміт як продовжити в моїй ситуації? Яв глухому куті. Пільгова черга так само не працює як і слоти. Я в розпачі. Порадьте що робити. Всім дякую за конструктивні коментарі та поради.