PR CUAET
-
без статусу на обліку навіть не дасть тобі спіймати слот. спершу в Резерві має бути все в порядку, потім лише появляється можливість ловити слоти. Це зараз вони зробили нову систему.
-
випадок наберає не приємниї обертів, приписне загублене...
-
Питання до імміграційних адвокатів та знавців. Нещодавно в одному з чатів (вже і не пам'ятаю де, у мене їх мільярд) зустрічала згадку про відмову в новій канадській турвізі, на яку подавалися зсередини країни, при заявці на піар у процесі, і відмова була пов'язана з тим, що заявка на піар вже на стадії фіналізації, тому ircc не дає нову візу. Так ось питання, як ця відмова виглядає? Як її офіцер аргументує? Хтось тут взагалі про таке чув?
-
Отправляла только имейл, ответ получила через дней 10/15
-
Я написав ще одному журналісту з газети “Toronto Star”, який освітлює в своїх репортажах роботу IRCC. Пишіть і ви: [email protected]
-
Я відповідав на твердження "З простроченим паспортом подаватися на гуманітарну можна". Хтось може прочитати, і вирішити, що це загальне для всіх правило, а не наслідок ситуації непереборної сили, в якій людина опинилась.
-
В мене також є такий запис.
-
якщо у людини умовно закінчиться wp і він його не подовжить (а віза є умовно на 10років ще). і ця людина прилетить коли вп вже немає валідного, його статус якось подовжиться ще на 6 міс? (якщо ця людина не планує працювати і хоче знову летіти в Україну чекати пр).?
-
Всім привіт. Я маю запитання стосовно виготовлення нового закордонного паспорту. Мій паспорт порваний та термін дії паспорта закінчується в лютому 2025 року. Слотів як всі знають і надалі немає. Ворк перміт як продовжити в моїй ситуації? Яв глухому куті. Пільгова черга так само не працює як і слоти. Я в розпачі. Порадьте що робити. Всім дякую за конструктивні коментарі та поради.
-
Всім доброго дня. Ми з чоловіком подалися на новий work переміт. Наш старий work permit дійсний до червня місяця 2025р. мені запропонували роботу на яку в мене є обмеження і на яку я можу йти з 20 січня але до 20 січня мені потрібно зняти обмеження із старого work permit, чи можливе прискорення процесу зняття обмеження? Чи можливо під час очікування на зняття обмеження, працювати на тій роботі на якій стоїть обмеження?
-
Вітаю, ситуація така що ніколи не служив, військову кафедру не проходив, приприсне загублене.... Немає ніяких щансів пройти цей IMM5546?
-
Яя робив візу в 2022 році. Візітор. Не ставив галочку шо буду працювати. Тому що друзі казали що так дадуть на 10 років візу і в аеропорту я собі відкрию ворк перміт. Я пішов в іміграційну службу , сказали що будемо подавати заявку на ворк перміт і потрібно збір 255 cad оплатити.