PR CUAET
-
Резерв + це система обліку військовозобовʼязаних. Тому якщо чоловік виключений із військового обліку за наказом МОУ, це означає що він непридатний до військової служби ні в мирний ні у військовий час, і перестає бути військовозобовʼязаним із цього моменту. Цей статус незворотний, призначається назавжди, бо закон зворотної сили не має, ну або не мусить мати. Тоді питання навіщо такому чоловіку знову ставати на військовий облік, і знову доводити що він непридатний? І чому держава перестала признавати усі видані раніше підтвердження про виключення з військового обліку і перестала надавати консульські послуги таким громадянам? Думаю це є прямим порушенням прав громадян України їхньою державою і може бути визнаним Канадою як гуманітарний фактор, наряду із іншими звичайно.
-
Через скільки часу вам прийшов FD після background check?
-
може не так сформулювала питання. коли тут людині відмовили, бо у неї було статусу і він чекав візу в Ізраілі. з'ясували, що це і-за того що у людині не було валідного статусу. То якщо прилетіти просто по візі і улетіти назад в Україну, цей статус подовжиться на 6 міс? (назвемо його туристичний статус, але людина продовжує чекати pr не в Канаді). тобто потрібно раз в 6 міс прилітати і летіти назад і це буде підтримка статусу? ( ця умовна ситуація, якщо у людини немає wp). може так ясніше пояснила ситуацію...
-
Друзі, нагадую, що в мене можна замовити переклад таких документів для PR (список не є вичерпним, перелічені ті документи, що найчастіше вимагаються імміграційними програмами): 💎 Свідоцтва про народження / шлюб / розірвання шлюбу / зміну імені тощо; 💎 Внутрішні паспорти (National ID); 💎 Документи про військову службу (воєнні білети, довідки, тимчасові посвідчення тощо); 💎 Довідки про відсутність судимості; 💎 Пенсійні посвідчення; 💎 Трудові книжки; 💎 Шкільні атестати; 💎 Документи про вищу освіту; 💎 Водійські посвідчення; 💎 Документи про реєстрацію бізнесу, виписки з ЄДРПОУ тощо. … та багато іншого ✅ До всіх перекладів додається повний афідавіт перекладача (із зазначенням всіх контактних даних та номеру в канадському реєстрі перекладачів), який засвідчується під присягою у канадського нотаріуса Notary Public саме так, як того вимагає IRCC на провінційному та федеральному рівнях. 🔔Поставити запитання стосовно перекладу Ваших документів, надіслати документи на прорахунок точної вартості роботи та замовити професійний переклад можна 📱написавши мені в особисті повідомлення @ProfTranslation1 ✉️на електронну адресу [email protected] або через вебсайт 🌐prof-translation.ca
-
Доброго дня, не можу знайти відповідь. Подалися на PR по програмі возз'єднання українських сімей. Чи можна виїхати з Канади на пару тижнів? Дякую.
-
в аэропорту находится cbsa -пограничники, которая выдает документы согласна решений ircc. на визу анукету вы подавали в ircc. ircc выдало вам визу. если бы подали еще и на wp, то получили бы от ircc предварительное одобрение в виде письма. это письмо вы бы показали в аэропорту cbsa и вам бы выдали wp. вы на wp не подали (галочку не ставили), вам нет отнований выдать wp в аэропорту. и податься из канады в ircc на wp вы не можете-у вас нет оснований. основания cuaet для вас было до 31 марта 2024
-
Ще раз. Система обліку військовозобов'язаних - це реєстр "Оберіг". Резерв - це всього лише інтерфейс, який дозволяє вам побачити, які дані про вас містяться в Оберезі, незалежно від того, встановили ви собі Резерв+ чи ні. Що стосується прав виключених з обліку, то я про них дуже добре знаю і працюю з адвокатом в Україні.
-
Не можу сказати, бо доступ до трекера з'явився вже після FD. В кабінеті GCKey я таких оновлень не бачила.
-
Що значить на 5 років? Людина має фізично знаходитись в Канаді в період розглядання PR чи може виїжджати в середині процесу?
-
Реальних випадків ще не було , так як ще не було прямо масових запрошень і отримань номінацій. Але з огляду на такі запитання , точно будуть (