PR CUAET
-
Ще раз. Система обліку військовозобов'язаних - це реєстр "Оберіг". Резерв - це всього лише інтерфейс, який дозволяє вам побачити, які дані про вас містяться в Оберезі, незалежно від того, встановили ви собі Резерв+ чи ні. Що стосується прав виключених з обліку, то я про них дуже добре знаю і працюю з адвокатом в Україні.
-
Не можу сказати, бо доступ до трекера з'явився вже після FD. В кабінеті GCKey я таких оновлень не бачила.
-
Що значить на 5 років? Людина має фізично знаходитись в Канаді в період розглядання PR чи може виїжджати в середині процесу?
-
Реальних випадків ще не було , так як ще не було прямо масових запрошень і отримань номінацій. Але з огляду на такі запитання , точно будуть (
-
‼️‼️‼️‼️ Зупиняємо суперечку! Будь який permit надає статус в Канаді, не лише робочий. Повідомлення почищені. Правило # 5, далі бот буде надавати функції Дякуємо
-
Теж послухаю.
-
Якщо ви працюєте в офісі, який знаходить в когось в дома - це не підходить під програму. Але є нюанс. Наприклад інсталятори які працюють на об'єктах. В них офіс компанії може бути зареєстрований в когось в дома. Але при тому ви там вдома не працюєте. Тобто офісу як такого немає, бо цей бізнес його не потребує. Таке переважно проходить.
-
да. это новый статус туриста, который начинает действовать с дня влета и на срок, который определяет офицер, максимум 6 мес, если не подаваться из канады на visitor record, чтобы его продлить. при выезде такой статус перестает действовать, но влетев, опять получается новый статус туриста
-
Вибачте, що таке FD?
-
Ще раз. Система обліку військовозобов'язаних - це реєстр "Оберіг". Резерв - це всього лише інтерфейс, який дозволяє вам побачити, які дані про вас містяться в Оберезі, незалежно від того, встановили ви собі Резерв+ чи ні. Що стосується прав виключених з обліку, то я про них дуже добре знаю і працюю з адвокатом в Україні.