PR CUAET
-
Не можу сказати, бо доступ до трекера з'явився вже після FD. В кабінеті GCKey я таких оновлень не бачила.
-
Що значить на 5 років? Людина має фізично знаходитись в Канаді в період розглядання PR чи може виїжджати в середині процесу?
-
Реальних випадків ще не було , так як ще не було прямо масових запрошень і отримань номінацій. Але з огляду на такі запитання , точно будуть (
-
‼️‼️‼️‼️ Зупиняємо суперечку! Будь який permit надає статус в Канаді, не лише робочий. Повідомлення почищені. Правило # 5, далі бот буде надавати функції Дякуємо
-
Теж послухаю.
-
Якщо ви працюєте в офісі, який знаходить в когось в дома - це не підходить під програму. Але є нюанс. Наприклад інсталятори які працюють на об'єктах. В них офіс компанії може бути зареєстрований в когось в дома. Але при тому ви там вдома не працюєте. Тобто офісу як такого немає, бо цей бізнес його не потребує. Таке переважно проходить.
-
да. это новый статус туриста, который начинает действовать с дня влета и на срок, который определяет офицер, максимум 6 мес, если не подаваться из канады на visitor record, чтобы его продлить. при выезде такой статус перестает действовать, но влетев, опять получается новый статус туриста
-
Вибачте, що таке FD?
-
Ще раз. Система обліку військовозобов'язаних - це реєстр "Оберіг". Резерв - це всього лише інтерфейс, який дозволяє вам побачити, які дані про вас містяться в Оберезі, незалежно від того, встановили ви собі Резерв+ чи ні. Що стосується прав виключених з обліку, то я про них дуже добре знаю і працюю з адвокатом в Україні.
-
Резерв + це система обліку військовозобовʼязаних. Тому якщо чоловік виключений із військового обліку за наказом МОУ, це означає що він непридатний до військової служби ні в мирний ні у військовий час, і перестає бути військовозобовʼязаним із цього моменту. Цей статус незворотний, призначається назавжди, бо закон зворотної сили не має, ну або не мусить мати. Тоді питання навіщо такому чоловіку знову ставати на військовий облік, і знову доводити що він непридатний? І чому держава перестала признавати усі видані раніше підтвердження про виключення з військового обліку і перестала надавати консульські послуги таким громадянам? Думаю це є прямим порушенням прав громадян України їхньою державою і може бути визнаним Канадою як гуманітарний фактор, наряду із іншими звичайно.