PR CUAET
-
Доброгo дня! Можете порадити хорошого міграційного консультанта в Калгарі?
-
Супер, спасибо, тогда красная )
-
Красные - это для CELPIP General (подходит если подаешся на PR), а зеленые - это для CELPIP LS (если подаешся на гражданство)
-
скажите есть ли разница, красная Listening and Reading, а зеленая только Listening выходит ?
-
Доброго дня, хочу знайти консультанта, який би направив мене в правильне русло, ще на PR не подаються, але хочу знати узнати все до дрібниць, так як маю питання, стосовно роботи, ну проконсультуватися, цікавить також вартість консультації, допоможіть будь ласка, дякую на перед Не сказала, по Альберті, живу в Едмонтоні
-
Нет, до ковида этого хватало, а потом правила ужесточили. Вам нужно будет сдать TCF или TEF на уровень не ниже B2.
-
А, ок, дякую)
-
Тести, але тільки на усний рівень
-
Він є тут, в мене телеграм канал на всі програми)) там я публікую кожного дня)
-
Рівень 7
-
Раніше можна було, зараз тільки тести, але можно тільки усні (comprehension oral et production oral)
-
Можете написать мне в личку
-
У Вас є окремий телеграм-канал по Квебеку?
-
Підкажіть будь ласка, в якому місті ви працюєте бухгалтером?
-
Тести треба складати
-
Спробувати ще раз через певний час. Також можна пробувати з іншого браузера/девайсу. З держ службами часто найкраще працює Edge (як це не прискорбно)
-
При відправці кризис форми видало помилку. Що робити?
-
Доброго дня, потрібна консультація імміграційного консультанта
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, чи підходить для подачі на PR у Квебеку диплом успішного складання 7 рівня від курсів французької full time від MIFI, чи після цих курсів потрібно ще складати інші тести?
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, чи підходить для подачі на PR у Квебеку диплом успішного складання 7 рівня від курсів французької full time від MIFI, чи після цих курсів потрібно ще складати інші тести?
12 Jan 2024, 17:45
36199/467672
less than a minute ago