PR CUAET
-
Учитывая, что в самом гайде по гуманитарной даже отдельно выделили абзац типа «нет денег на обратный билет - это не причина подачи на гуманитарную», то подаются разные люди с разной проработкой кейсов)
-
Тоді я можу ставити "ТАК" на запитання про бажання працювати медпрацівником і ставити "ні" на запитання "Ви будете проходити медичне обстеження перед подачею заявки"
-
Я також подавалася 18 листопада. Але в мене досі лише «відправлено на перевірку» і старий паспорт, який я сдавала їм- досі в базі активний, тобто вони його навіть не анулювали ще. Пишу, дзвоню - нуль відповіді 🤬
-
Це в самій анкеті 5710?
-
"Я не служив тому що (пишите чому), закон не порушував" + форма усюди N/A
-
Дякую 🙏. Все це ліпше при першому сабміті подати щоб уникнути дозапитів?
-
Люди , где вы все работаете?))) 300 сообщений в день и все просто поговорить. Найти, что по теме не реально.
-
Ні, на дві інші адреси. Ви звідси мали якісь відповіді від них ? Це ж Торонто?
-
Я би чекала лист підтвердження той що за 3 дні, а потім писала би в консульство та питала чи я і досі в їх системі бо бачу не скасований візит в своєму кабінеті
-
все это напишите офицеру и в форме N/A поставите. вас никто не заставляет служить. у вас просто интересуются про службу в армии
-
Страшний сон! мій при мені анульовали, продірявили та віддали. А якщо вони його вже знищили 😱, думали що анульовали та знищили, бо анульовані знищують. Ви ж не докажете ніяк шо ви віддали їм 🤷
-
emb_ca@mfa.gov.ua вы писали им на этот имейл ?
-
Схоже на глюк і що робити в такому випадку?
-
в поле для комментария в анкете напишите.
-
Далі пішло глибше. Я лишив повідомлення, не видаляв.
-
лгбт например еще
-
Я перепрошую, але мій меседж був у тому що неперебування на обліку у Резерв +, чи Оберіг, чи будь-якій іншій системі яку вигадає наша держава та послідуюча відмова у наданні консульських послуг може бути гуманітарним фактором. Це не про резерв +, це про гуманітарну програму яку ми обговорюємо у цій гілці.
-
я парикмахер, например, единственный выходной сегодня, валяюсь без сил. Тупо мониторю бездумно . Эта программа для меня будет как последний шанс получить пр после всех остальных.
-
Так і пишите, повістки не приходило тому і не служив, або навчались була відстрочка. Головне реальну причину писати
-
Все топ менеджеры
12 Jan 2024, 17:45
Post 362093 of 399191
about a minute ago