PR CUAET
-
Доброго дня. Є діюча кредитна лінія в BMO під 10,48%. Які варіанти можуть бути в інших фінансових установах під більш вигідний відсоток?
-
если заявка на ребенка, то в опроснике вы должны отвечать с позиции ребенка, а не себя, чтобы сформировался нужный список документов. откройте ребенку отдельный аккаунт в gckey на другую почту и будет вам счастье
-
Там усе дуже красиво розписано, але абсолютно марно - з В'єтнамом воно не працює
-
Ті, хто ловлять слоти, розуміють. Вибачте, це був жарт
-
Home equity line of credit. Для неї потрібен свій home 😁
-
ви про що?
-
Та то зрозуміло. Скор то гарний десь біля 800 зараз. Просто 10.48% трохи забагато. А що за HELOC. Скиньте посилання
-
Ну що, приготувалися? За 10 хвилин голодні ігри починаються 🤭
-
Щиро дякую!
-
www.facebook.com/UkrConsEdmonton/?eid=ARBxr4L2r-AiTYxuqkjisFr6PRuxvJWJx0TIQ7aOjWAEv8qvfNHvg13wkDykh8VYd-RJAYkcaSmocUOY на сайті на головній сторінці
-
Тільки HELOC чи consolidation loan, але це вже буде фіксований платіж. Сам відсоток по кредитній лінії буде залежати від кредит скору і ще деяких факторів, так ніхто не скаже.
-
А хто вам казав, що ловити можна тільки по певним дням? Сьогодні ловлять на 12 червня (четвер)
-
Ну что же вы не хотите выйти из зоны комфорта))) нужно чем то жертвовать. Можно и потерпеть.
-
день ловлі слотів змінився з вівторка на середу?
-
Система трохи змінилася
-
Підкажіть чи обовʼязково потрібно змінювати адресу в резерв+ і як це зробити?
-
Я подался з дійсним паспортом. Але, скоріш за все, термін сплине. Може я не вірно пояснив
-
Коли я ловила (вересень та жовтень), то слоти виставляли тільки по вівторках (перший та третій вівторок місяця) в 18.00 по місцевому часу консульства.
-
Вам не відповіли на імейл?
-
У нас нон-ЕЕ, я написала стрім, але ж після провінції все одно на федеральний етап йти треба.
12 Jan 2024, 17:45
362324/447539
9 minutes ago