PR CUAET
-
это не выход из зоны комфорта, а преступление.. Ради пр жить с человеком в гражданском браке, когда все рушится? оно того не стоит. Я подам по эконлмической. Это не работа, которую можно сменить. И этим я нанесла бы вред себе и ему.
-
хто знає чому номінацію на пошту прислали, а в профайлі ЕЕ нічого немає? Де ту номінацію приймати? Бали +600 не нарахувались
-
12 червня
-
По Києву 00:01
-
Чи можна використати свій medical exam який я здавала, протягом 3х місяців після приїзду в Канаду, для зняття обмеження з Ворк перміту?
-
Ок , тепер розумію , дивно що сестрі одобрили . , але тоді наступне питання чи можна доплатити до попередньої заявки , без подачі нової , бо я вʼїхав рік тому і паспорт з візою і ворк пермітом закінчується в 25 році , але я виробив новий
-
ДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ (12-15 років) 🎄 Тема зустрічі: "Новорічна карта бажань" 🎄 🗓 Коли? 21 грудня, 13:00-15:00 📍 Де? Український Хаб, 11041 105 Ave NW, Office 102 ✨ Що будемо робити? 🌟Створимо власну карту бажань на 2025 рік – візуалізуємо мрії, які обов'язково здійсняться. 🌟Поговоримо про те, як правильно формулювати бажання, щоб вони стали реальністю. 🌟Додамо трохи магії та креативу в атмосфері передноворічного дива! 🎁 Подарунок від нас – натхнення, нові ідеї та готова карта, яку можна повісити вдома як нагадування про свої мрії. 🔗 Реєстрація: [email protected] ❗ Кількість місць обмежена – поспішай записатись! Давай разом перетворимо мрії на плани, а плани – на реальність! 😊 #мипоруч #безкоштовно