PR CUAET
-
12 червня
-
Сьогодні ловили на 12 червня (четвер). Завтра ловитимуть на п'ятницю 13 червня, потім 2 вихідних і вже в неділю ловитимуть на понеділок 16 червня. Кожного наступного дня дивіться за календарем, на який день випадає.
-
Кожен день
-
По Києву 00:01
-
Підкажіть, на який місяць?
-
Я ловлю с телефона, все Ок
-
Чи можна використати свій medical exam який я здавала, протягом 3х місяців після приїзду в Канаду, для зняття обмеження з Ворк перміту?
-
Підкажіть, а о котрій годині давалося зловити?
-
Ок , тепер розумію , дивно що сестрі одобрили . , але тоді наступне питання чи можна доплатити до попередньої заявки , без подачі нової , бо я вʼїхав рік тому і паспорт з візою і ворк пермітом закінчується в 25 році , але я виробив новий
-
А в які дні?
-
Так
-
Просто багато флуду та непотрібних дискусій
-
Задовбалась я вже !!!!усюди з компом !!!!і толку ноль
-
Коли відмовилися від слоту його пропонують комусь з черги очікування
-
expression of interest - це провінційний етап. Потім федеральний. Тому це PNP
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 18 Dec 2024, 22:21 last edited byДИСКУСІЙНИЙ КЛУБ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ (12-15 років) 🎄 Тема зустрічі: "Новорічна карта бажань" 🎄 🗓 Коли? 21 грудня, 13:00-15:00 📍 Де? Український Хаб, 11041 105 Ave NW, Office 102 ✨ Що будемо робити? 🌟Створимо власну карту бажань на 2025 рік – візуалізуємо мрії, які обов'язково здійсняться. 🌟Поговоримо про те, як правильно формулювати бажання, щоб вони стали реальністю. 🌟Додамо трохи магії та креативу в атмосфері передноворічного дива! 🎁 Подарунок від нас – натхнення, нові ідеї та готова карта, яку можна повісити вдома як нагадування про свої мрії. 🔗 Реєстрація: gsp@uccab.ca ❗ Кількість місць обмежена – поспішай записатись! Давай разом перетворимо мрії на плани, а плани – на реальність! 😊 #мипоруч #безкоштовно
-
А якщо я робила його 2 з половиною роки назад?
-
Бо сестра подавалась до 31 березня 2024?
-
так
-
Стою… не дуже правда в то вірю, а вибору немає
12 Jan 2024, 17:45
362369/431869
3 minutes ago