PR CUAET
-
Бо це Українці(там працюють )і цим все сказано 💯Яке хто має право ,людині говорити чому не на війні?!🤬Міг би ,,пан Консул,,піти сам повоювати на благо України,бо не робить те,що має на посаді 🤬😡
-
Тільки Торонто почало просити приходить всім з фото, бо як зависає система коли фоткають то треба всю інформацію заново вписувати 🤷
-
у них достаточно узкий круг общения, по крайнец мере, провинциальные с лицензиец все друг друга знают, их не так много
-
Ужасное отношения ,слышал что консул позволял даже грубить прямым текстом и задавать вопросы почему не на войне ..
-
Звичайно. Ви маєте підтримувати статус до отримання е-копр. І це ви маєте дбати про це)
-
Краще зробити, бо абсолютно невідомо, як швидко ви отримаєте PR. Я, наприклад, тільки запрошення на біометрію після AOR чекаю вже 3,5 місяці
-
Можна все…І скажуть йдіть додому😡
-
Так можна показати свій кабінет і що там немає листа підтвердження. Хіба ні?
-
Смотря какие поездки. Если больше 100 дней в году они считают. Если Вы поехали отдохнуть или проведать родителей, Вам никто не может этого запретить.
-
Маю Питання: Після отримання AOR чи потрібно поновлювати ворк перміт якщо термін дії закінчуються через три місяці ?
-
Оттава і Едмонтон небо в земля
-
,,жирний і сивий,,навіть лице своє 🐷 не показував…🤬Всі копії ,повністю.І ще жінка була також на мою дату і години 😡Це дах люди добрі😓Всі винні окрім них під…в🤬
-
Підкажіть,будь-ласка,хто знає-якщо забирати дітям виготовлені паспорти(12+ років),може з дітьми бути батько без резерва?
-
А я тільки зрозуміла що не прийшло підтвердження за 3 дні. Після завтра візит в Едмонтон :(За 30 і за 7 днів були підтвердження.
-
Да ну. Люди живут вместе по самым разным причинам. И получение документов - не самая плохая из всех.
-
Змінити ви не можете,якщо це не перший раз. Якщо перший раз - читайте вище пояснення
-
для меня не вариант. Душевное равновесие дороже. У каждого свои приоритеты.опять же, если нет отношений, кончишись, то получается подлог, преступление и фиктивный брак, если оставаться вместе из- за пр.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка графік роботи консульства на свята. На сайті нічого немає. Дякую.
-
Зрозуміла, дякую) Можливо знаєте як можна це зробити? Мені сказали що потрібно їхати в North Portal і там поновлювати перміт🤷♀️
-
Додатки поєднувати з основним листом? Я думала їх як анекс окремо зробити, а в самому листі лише посилання-сноски.
12 Jan 2024, 17:45
362462/445547
15 minutes ago