PR CUAET
-
Подавала так на продовження. Прийшов запит- пришліть скан дійсного документу на протязі 7 днів.На скані немає нижньої полоси з даними. Думала як краще написати ЛОЕ. Через 3 дні прийшов апрув.
-
дякую!
-
Технічно IRCC вимагає повідомляти всі зміни Практично - не обовʼязково, адже ваш UCI залишається незмінним Пс в ЕЕ AoR надсилають одразу після сабміту аплікації на ПР, тому не дивуйтесь
-
Для тих, хто чекає WP з лютого - березня: - подача 14 березня 2024; - letter of approval 18 грудня 2024. - WP дійсний до грудня 2027. Бажаю якнайскоріше отримати й вам!
-
t.me/prcuaet/401857
-
Ловіть слот та оформлюйте документи. Немає значення який паспорт. Потрібна або дія або монобанк/приват для авторизації
-
В дию я не могу зайти, поскольку чтоб ее активировать нужно прикладывать свой телефон к паспорту для считывания его. А у меня это не работает по сколько паспорт обычный. И банка украинского у меня никакого нету
-
www.saskjobs.ca/jsp/joborder/detail.jsp?job_order_id=1388881&utm_source=jooble&utm_medium=cpc&utm_campaign=jooble
-
Дякую велике за відповідь, дуже хвилююсь з цього приводу. А підкажіть ще будь ласка, у доньки перміт до березня 26 року а паспорт до грудня 26. Я і її з собою зможу подати на продовження і я так розумію що їй повинні продовжити до кінця її паспорту?
-
Так, так, про це. Гарно дякую
-
Спасибо, сейчас попробую
-
Добрий день. А як додати аплікацію у GC KEY ?
-
Так
-
Добрый вечер.Сделайте счет в моно банке.Делается онлайн очень быстро
-
Доброго вечора всім. Поділіться будь ласка інформацією, хто знає. Маю ворк перміт до березня 2026 року, а паспорт до березня 2027 року. Чи можу я продовжити ворк перміт до кінця дії мого паспорту?
-
Дякую. Гарного вечора🙂
-
21 включно
-
Так можете
-
Можливо ще підкажете - діти це до 18 чи 21?
-
На те що саме вам більше потрібно. Для навчання в школі підійде будь який з пермітів
12 Jan 2024, 17:45
362545/434463
about an hour ago