PR CUAET
-
Скажіть будьласка!хто купив дім,ще не подавшись на ПР?
-
В нас з документами усе гаразд мабуть. Був лише запит до теперішнього працедавця в Альберті. Мені імейл не приходив, тільки працедавцю. Зараз поки статус заяви Information Requested.
-
Кто оформлял паспорт в ДП Документ (например, в Германии), насколько долго длится прием?
-
Немного не верно. С PR есть возможность получить кредит от производителя под 1-2%. Без PR только через банк под высокий процент.
-
Я думаю що багато хто. Яке у Вас питання?
-
Заявка була змінена на information reguested коли був дозапрос документів 20 листопада, 23 листопада вислали документ про освіту, і від тоді тишина, статус повернувся як був на submitted, а у вас який статус зараз?
-
В аренду по нашому перміту не можна.....
-
Не знаю. Щось придумаємо.
-
Що робити як не дадуть ПР?😂нам ріелтор сказав не переживати,можна здати в оренду ,а тепер взнаю що як статут закінчиться то все,до чого будинок буде привязаний
-
😚😆😃🤣🙂😀😍 Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді t.me/prcuaet запрошує на безкоштовний онлайн вебінар з міграційним консультантом Олександрою Мельниковою! 📅 Дата: 22 грудня 🕗 Час: 20:00 (ТОРОНТО)/18:00 (ЕДМОНТОН) Агенда вебінару: 1. TRP (Temporary residence permits) 2. Подовження Work Permit та виїзд за межі Канади 3. Підводні камені при наявності Work та Study Permit одночасно 4. Оформлення візи при знаходженні в Канаді 5. Правила оновлення статусу після його закінчення 6. Criminality та військова служба (військові квитки) 📩 Реєстрація обов’язкова (максимум 100 учасників) ❗️Посилання на реєстрацію❗️ Всі запитання ви можете надіслати до початку семінару на електронну скриньку: [email protected] Протягом семінару консультант буде на них відповідати. У темі зазначте: PRCUAET.
-
вопрос по таймлайну тем кто подавался в этом году - сколько примерно ждали апрува стадии 1 с момент подачи? спасибо!
-
І бажано знайти гарного моргіч брокера який би зміг знайти для вас оптимальне рішення і пояснив всі можливі ризики
-
Шановні пані і панове, хто буде завтра, 19 грудня чи 20 грудня в Едмонтоні в Консульстві, запитайте, будь ласка, про роботу на свята ( в які дні працюють та за яким розкладом), якщо не важко! Може у них там висить якийсь листочок. Бо офіційно інформації немає ані на сайті, ані на сторінці у ФБ. Щиро дякую!
-
Ви можете продати. Але якщо нерухомість впаде в ціні то це може бути проблема
-
Я б не був так категоричний. Це залежить від багатьох факторів. Від міста, ціни на нафту, політики уряду .....