PR CUAET
-
До 31 березня не віза, а WP можна подати на продовження
-
Звідки цифри ?
-
Вчора звонила в ircc,заявка 11 листопада 2023,дозвонился з 1 разу,час очікування 14 хвилин,далі стандартні запитання від агента для підтвердження мене)Ну і як результат:листопад у розгляді,очікуйте)Нічого конкретно не очікувала,сказати,що стало легше-ні,ну хочаб тепер знаю,як їм телефонувати)
-
В мене та ж позиція. Побудував грін хаус.Вже є смородина/малина. Весною посаджу яблоньки і вишні. В сина купа активностей на бекярді. Правда я чекав ПР
-
Напишіть будь ласка,якщо є слот,паспорт продовжують в той самий день,чи потрібно якийсь час,дякую за відповідь.
-
Дякую.
-
Дякую Ірина,ще одне питання якщо можна,що потрібно мати з собою для продовження паспорти,чи потрібно записуватися ,чи жива черга,дякую,гарного дня.🙏
-
Вітаю, напишіть в особисті, ми можемо допомогти зробити довідку з перекладом та відправити вам в руки в Канаду
-
Добрый день! Хотела бы уточнить такой вопрос - заехали в Канаду в ноябре 2023 и получили work permit себе до ноября 2026 и детям visitor record до июня 2025, так как у них был такой срок паспорта. Выехали через месяц и снова заехали в августе 2024, но не знали что визитор рекорд аннулируется и ничего нового не получили при въезде, дети в школу ходят. Сейчас прошло 4 месяца - хотим выехать на пару недель и вернутся с новыми паспортами и подадимся на study permit. При въезде могут быть к нам вопросы? Мы не превысили срок нахождения в Канаде (менее 6 месяцев), в старом рекорде написано до июня 2025.
-
User Liza has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Рік тому було багато суперечок на цю тему. Стверджують, що після виїзду з Канади візітор втрачає свою силу. Саме тому багато хто отримав стаді перміт для дітей.
-
Может кто-нибудь знает график работы консульства Торонто в праздничные дни? Интересует работают ли они 3-го января