PR CUAET
-
Ні. 1 рік фултайму, це сукупність двох факторів: Календарний рік та 1560+ годин. Проте в ЕЕ бувають чисто технічні моменти бо вони дивляться не на дату, а на місяці. Тому там буває зарахування до року, наприклад з 30го вересня, по 1 серпня. І з тим можна отримати ІТА. Але на момент подачі все ж таки дуже бажано щоб цей календарний рік дотягнувся до повних 365 днів, бо можуть виникнути питання.
-
Було, але воно дуже розмито. З етичної та легальної точки хору це лише допомога виключно для тих хто не може себе утримувати в Канаді, і ви навіть підписуєте дисклаймер, що ви дійсно нуждаєтеся в цих грошах. Але з технічної сторони, я не бачу механізму за яким можуть перевірити цільовість використання, чи оригінальну потребу, хоча чисто теоретично таке право у них є.
-
Навіть якщо ви подаєтеся без чоловіка, йому всеодно потрібно здати біометрію та медицину. Уникнути цього можна хіба виключивши чоловіка взагаліб але ви ніколи не буде права його потім спонсорувати. Пожна просити відстрочки по термінах, але повністю цього уникнути навряд чи вдасться. Крім того майте на увазі що медицину можна здати завчасно.
-
Попробуйте через эту компанию ukrtrust.net/
-
В долбанной дие показывает неправильный адрес регистрации, если я через такой вытяг про несудимость получу полноценный хз будут ли потом проблемы с pr
-
Letter of employment and salary confirmation is more than enough. Законом не заборонено самому собі виписувати зарабітню плату, авжеж ви добровільно виплачуєте податки. Тут також таке роблять, якщо планують пенсійні заощадження
-
Доброго дня всім, мене звати Олександра, я імміграційний консультант та працюю в імміграціі вже більш ніж 10 років. Окрім загальноі ліцензіі на імміграційні послуги, в мене є ліцензія на провінцію Квебек, Манітоба та Саскачеван. Це ті провінціі де потрібна окрема ліцензія на представництво клієнтів. Я також маю окрему ліцензію на представництво біженців, аппеляцій та усіх типів депортацій. Працюю з трибуналом по ділам біженців, представляю клієнтів на слуханнях. Вже декілька років я веду свою сторінку у фейсбукі SKI Immigration services, де викладую дуже багато корисноі інформаціі безкоштовно. Також публікуюсь у газеті Ванкувера та у Монреалі як іміграційний експерт. Нещодавно почала свій телеграм канал t.me/skiimmigrationCanada - підписуйтесь. Мій вебсайт - www.skiimmigration.com Email: [email protected] Whatsup: 438-878-7755 Будь ласка пишіть, я не відповідаю на телефонні дзвінки з незнайомих мені номерів. Буду намагатися допомогати