PR CUAET
-
Паспорт дитячий
-
На карти чекати від тижня до кількох місяців, окремого листа не буде. Приєднайте аплікацію на пр карти до gckey account і там зможете бачити всі апдейти і коли вам її відправлять.
-
Зрозуміла. Дякую
-
Хм... Дякую, не знав цього. Проте там і так плюшек хвата
-
Ааааа. Це класно
-
Знайомий мав проблему з додатком до диплому , через те що якраз в той час змінювався бланк. Ці питання не вирішуються з апостиль , вони вирішуються з навчальним закладом. Знайомий отримував в університеті новий/копію додатку затвердженої форми
-
Чи хтось мав проблеми з апостилем через те, що додаток до атестата видано дублікатом, але з 2019 року це вже свідоцтво а не атестат І тепер апостиль не хоче приймати документи бо є атестат та додаток до свідоцтва Чи вдалось комусь подібне владнати перемовинами з апостилем?
-
Чи можна подаватись на PR, коли в дитини продовжений паспорт до червня 2026 чи потрібно робити новий
-
Доброго ранку. Таке питання було багато разів але різна відповідь. Підскажіть, будь ласка, коли прийшов портал 1 на мою пошту трьома листами - на мене та 2-х дітей, а також чоловіку на його пошту. Правильно буде відповісти у одному листі за всіх чотирьох окремо копіюючи питання? У кожному листі за кожного члена родини (тобто я зі своєї пошти відповідаю на 3 листа, а чоловік зі своєї але вказую скрізь чоловікові пошту)?
-
Доброго дня! Скасовую запис на виготовлення паспорта для дорослого на 21.02.2025, оскільки отримала вчора готовий паспорт. Дуже вдячна працівникам консульства в Оттаві. Завдяки їх чіткій роботі та DHL отримання нового паспорта з моменту подачі до отримання зайняло менше місяця. Сподіваюсь, що отримає мій скасований слот той, кому реально це необхідно зараз, а не через кілька років.