PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста как заказать доставку dhl и на каком этапе ?
-
Короче маленькие баллы только по стримам, остальное 60-70 как туда попасть люди добрые..... А еще те что по профилям экспресс энтри обратите внимание был критерий,что профиль истекает не раньше 31 августа 2025 или позже, а я к примеру создала в июле, и сижу спокойная он же год действителен.... А оказывается они и туда смотрят, что его удалять и пересоздавать все заявки раз в месяц? Идиотизм
-
У кожного окремо
-
"Вітаю, ми тікаємо від війни тому виїхали на 5 років з безпечної країни. Дайте нам ПР" Вам не здається що це звучить не логічно? Якщо ця програма складена на базі гуманітарної, то як мінімум не треба їздити туди сюди в Україну, з якої тікали
-
Відкрили в скошіі, прайм рейт +3,9%, виходить на сьогодні до 9%. Кредит скор 700+
-
Мені нічого не приходило, але десь за пару тижнів я відправила їм ще одного імейла з проханням підтвердити отримання документів (на ту саму адресу). І вони коротко відповіли, що все отримали (десь ще через тиждень).
-
8 листопада подали,28 був виготовлений,2го грудня замовила DHL доставку,16 грудня прибув до установи.
-
Привет ! Кто ввозил собак в Канаду?какие правила? Мы с Израиля по всем правилам прилетели в Америку и в аэропорту нас не проростили,делали бустер заново. Как теперь с Америки поехать в Канаду?
-
Доброго ранку! Таке запитання для тих хто отримав запрос на документи чи eligibility: при відправці документів на вказану ними пошту, не отримала я нічого, не знаю дойшли документи до них чи ні, вже більше місяця як відправила, чи вам приходило якесь підтвердження отриманих документів? Дуже буду вдячна за відповідь!
-
Підскажіть будь ласка це по Едмонтону також діє така доставка чи ні?
-
Зазвичай паспорт виготовляється за 7-10 днів. Скоріше за все у вас там якісь проблеми. Найчастіше така затримка пов'язана з тим що у людини є два діючих паспорти і третій не будуть виготовляти поки один зі старих не анулюєте.
-
Такого не знайшов. Але люди кудись/щось пишуть 🤷♂️
-
Напишіть, будь ласка, коли у Вас були портали або коли Ви на них відповіли.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, чи надається ще допомога українцям по U4U пільги медичні, як в Канаді, чи тим хто заїде вже з нового року то вже ні? І правильно я розумію, якщо їхати по U4U , то це дорога в один кінець , тобто не можна злітати з США в Європу чи Україну?